2777
2789
هیچی،حس میکنم چاق شدم ولی وزن کردم همون بودم جریان چیه بنظرتون؟

تلقین میکنی که داری چاق میشی

دوست من برعکس این حس رو داره فک میکنه روز به روز داره آب میره و لاغر میشه ولی همونه😁😁

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلقین میکنی که داری چاق میشی دوست من برعکس این حس رو داره فک میکنه روز به روز داره آب میره و لاغر م ...

آره ولی دقیقا شکم و پهلوم رو که چاقتر شده رو میبینم ولی دیگران بم میگن نه همونی خیلی بده خود آدم خودشو چاق ببینه من فوبیای چاقی دارم

آره ولی دقیقا شکم و پهلوم رو که چاقتر شده رو میبینم ولی دیگران بم میگن نه همونی خیلی بده خود آدم خود ...

یه مدت سعی کن بیخیال شی...زیاد خودتو تو آینه برانداز نکن

حسای بشی انگار با ذهنت چیزی رو که وجود نداره میسازی😵‍💫

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
آخری نفهمیدم چیه😁😁😁

یه میوه ست 

خیلی باحاله 

سرچ کن گوگل

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!