2777
2789

دوستان من امروز رفتم ویزیت برای ارتودنسی

بهم گفت هزینه ی ارتودنسی تنها میشه ۶۳ میلیون

در حالی که مشکل من فقط جلو بودن دندون های فک بالام هست و نامرتبی خاصی نداره

احتمالا دندون پوسیده و خراب هم دارم که هزینه ی اونا جدا محاسبه میشه

خواستم بپرسم شما چقدر هزینه ی ارتودنسی تون شد

آیا ۶۳ میلیون عادیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دندونای فک بالا جلو بود نامرتبی اصلا نداشتم 

هر دو فک ارتو شد سه سال هم طول کشید 

من سال ۹۵ بود 

الان قیمتا نمیدونم چجوریه

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
اگر هزینه ی پر و عصب کشی هم آنقدر بالا باشه به علاوه ی بقیه ی هزینه ها فکر کنم ۸۰ پام بیفته آیا نرخ ...

چندجای دیگه هم برو بپرس 

گرون میگه بنظرم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
از نتیجه راضی بودی عزیزم؟ قشنگ شد؟

اره خوب شد  خداروشکر راضی بودمد

خدا رو شکر عزیزم، مبارک باشه 

مرسی عزیزم

هزینه ارتودنسی بین مطب و دکترهای مختلف خیلی واریانس داره اما خییییلی گرون گفتن بهتون، خیییییلی 

من الان ارتودنسی دارم، کل فرایند رو گفته بیست تومن، دکتر من آشنا بود اما برای غریبه ها هم دیدم توو مطبش بیست و خورده ای گرفت

خیلی هم دکترش عااااالیه، قبل ارتودنسی دکتر عصب کشی مطب کامل دندونام رو چک کرد که اگر ایرادی بود رفع کنه اما خب خرابی و اینا نداشت برای من

هزینه ارتودنسی بین مطب و دکترهای مختلف خیلی واریانس داره اما خییییلی گرون گفتن بهتون، خیییییلی  ...

آره من خودم اصلا شوکه شدم،

مدرک های مختلفی داره و عضو انجمن ارتودنتیست های آمریکا هستش و ...

ولی واقعا این قیمت زیادی گرونه