2777
2789

من بچه اولم دختره و اینکه میخوام اقدام کنم برای باردار شدن شوهرم خیلی خیلی دوست داره بچه دوم پسر باشه.میشه لطفا از تجربیات خودتون به من بگین بیشتر چی خوردین و چه کاری انجام دادین.ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یکی میاد و این جمله ی خز و حال بهم زنو میگه👇🏻

تاج و تخت شوهرت بدون ولیعهد میمونه😶😶😶😶😶😶😶😶

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

روز های تخمک گذاری حتما اقدام داشته باش

معلولا ۳ الی ۴ روز بعد از پاک شدن از پریود هست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
الان یکی میاد و این جمله ی خز و حال بهم زنو میگه👇🏻 تاج و تخت شوهرت بدون ولیعهد میمونه😶😶😶😶😶😶 ...

من عاشق دخترم هستم و کلا دخترها رو دوست دارم ولی خب اونم دوست داره از هر دو داشته باشه

عزیزم دیروز یه خانوم تاپیک زده بود بچه دوم هم دختر شد و حالش واقعا آنقدر بد بود همه کاربران از غصه داشتن میمردن 

همه الکی برای دلداریش کلی حرف زدن اما همه میدونستن الکیه....

خواهشاً اگر براتون جنسیت خیلی مهمه حالا هر چی دختر یا پسرحتما آی یو آی یا حتی آی وی آف کنید چون لعدادیا مجبورید سومی رو هم بیارید یا کل دوران بارداری رو با غصه سپری کنید...

ببین منم شرایطم دقیقا مثل شماست 

طبق تجربه خودم مرد باید ۴۰زوزعرق کاسنی بخوره 

زنومرد گرمیجات بخورند 

چیزایی که رحمو قلیایی می‌کنه مثل توت فرنگی و موز بخوری دکتر گفت سه روز اول پریود اول ۱۰۰گرم تخم هویج فرنگی 

سه روز اول پریود سوم روزی یک کیلو خرما بخور ...کیت تخمک گذاری بخر روز تخمک گذاری آقدام کن قبلش با سرنگ واژنتو جوش شیرین رقیق شده تزریق کن...

تازگی ها هم به گرده گل وگرنه نخل رسیدم 

لطفاااااا برای منم دعا کن خدا یه پسر سالم و صالح بهم بده منم برای شما دعا میکنم رفتم حرم امام رضا برات دعا میکنم 

از دوماه قبل  سردی حذف چایی با زعفران و خرما و نبات دقیق روز تخمک گذاری اقدام کن نیم ساعت ق ...

من افت فشار دارم و دایما گرمی میخورم خرما و کاکایو که خوراک معمولم هست لب به سردیجات و ترشی به طور کل نمیزنم هر دو تا بچم دختر هستن

عزیزم دیروز یه خانوم تاپیک زده بود بچه دوم هم دختر شد و حالش واقعا آنقدر بد بود همه کاربران از غصه د ...

دقیقا ترسم از همینه و اینکه به شوهرم میگم شاید دختر شد میگه بعدیش پسر میشه