2777
2789
خیلی ترسیده بود هنوز یادمه 🥺 آرع بابا واقعیه  همین پست های منو بخون یا استارتر و دخترا رو&nb ...

حق میدم بهش ، این قبیل اتفاقام خاطرش محو نمیشه اصلن

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       
دقیقا منم بودم همینکارو میکردم 😂😂من خودم یه بار رفتم پیش یه دعانویس خوب بعد ک شبش اومدم خونه هی حس ...

پشمامممممممممممممممممممممم😱😱😱

خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه عروسک :)  میفهمم 😱 برگای موجوده ریخته😂 من بچه بودم داداشم خیلی کوچیک بود داشت ...

واااای خیلی ترسناکه اینجور مواقع 😢😢خیلی بده خیلی

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
وایی قاتل روانی خیلی بده فرض کن دور از جون همش آدم منتظره یه جا خفتش کنه اتک بزنه  من خیلی می ...

دقیقنننن🥺منم یه دورانی رمان و فیلم جنایی خیلی دیدم الآن توهمشو دارم فقط🤦🏻‍♀️

منم کلن ترسوووو و کم زور ... فک کن گیر قاتل روانی بیفتم برعکس فیلما حتمن کشته میشم😰😂

باز این جنا با بسم الله میرن😰😂قاتلا با ختم قرآنم نمیرن🥺😂

عزیزم با قران هم نمیرن 😢من خودم قران میخوندم ولی لعنتی بازم کنارم بود😭

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
اینکه میگن نصف شب یهویی الکی از خواب بیدار شی به معنیه اینکه یه نفر داره نگات میکنه راستههه؟😨آخه یه ...

همین الانم داره نیگات میکنه ببین اون سمتته

آره دقیقا اون سمت 

چهلبخندیم میزنه

وای پشششششماششششو

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
خدانکنه عروسک :)  میفهمم 😱 برگای موجوده ریخته😂 من بچه بودم داداشم خیلی کوچیک بود داشت ...

وووی اینو گفتی یادم افتاد از اون تاپیکی ک یکی از بچه ها زده بود میگف یه زنو شوهر تو جاده بچه سه سالشون دسشوییش میگیره میبرن صحرایی دسشویی کنه بعد گرگ جلو چشمشون بچشونو برنیداره میبره ایناهم هیچکار نمیتونن بکنن😑واس مادر شوهرم تعریف کردم گف ۲۵سال پیش یا بیشتر تو یکی از ده های اطراف نیشابورم یه زنه اومده بچشو عوض کنه پوشکشو گذاشتش بیرون ماشین یه دقه خم شدو تو ماشین چیزی برداره عقاب اومده بچشو برداشته برده میگف حتی پلیسم اومده ولی بچش رفت ک رفت بیچاره اگه زنده بود الان همسن من بود بچه ههه

نمیدونم چرا وارد این تاپیک شدم و خوندمش ولی خیلی میترسم

بین کسی که دوستتون داره وکسی که دوسش دارین، اونیکه دوستتون داره رو انتخاب کنین❤️توی خونه مادرشوهر اگه مجبور شدین کار کنین طوری کار کنین که کار نکردنتون و ترجیح بدن🤪به جاری زیاد محل ندین باهاشم درددل نکنین .در مورد مسائل خانوادگی بین خانواده شوهرحرفی نزنین 👊خودتون و خاکی نشون ندین چون ممکنه آسفالتتون کنن😂من خواهرتونم جاریتون یا خواهر شوهرتون نیستم پس هروقت پست گذاشتم تو تاپیکتون با لحن خواهرتون بخونین نه خواهرشوهرتون😃🤨
دقیقنننن🥺منم یه دورانی رمان و فیلم جنایی خیلی دیدم الآن توهمشو دارم فقط🤦🏻‍♀️ منم کلن ترسوووو و ک ...

خدانکنه🥺🥺

من همون لحظه ای که دارم میدوم از دستش میفتم درجا میکشتم😂😂😂 خود قاتله هم مطمئنا از خنده گسسته میشه

🤍Devils' Angel🤍

وووی اینو گفتی یادم افتاد از اون تاپیکی ک یکی از بچه ها زده بود میگف یه زنو شوهر تو جاده بچه سه سالش ...

وای وای این عقابه رو تو فامیل ما هم زمان بچگی من میگفتن یادمهههه

وای وای این بدترینه بدتریننن

🤍Devils' Angel🤍

عزیزم با قران هم نمیرن 😢من خودم قران میخوندم ولی لعنتی بازم کنارم بود😭

اره عزیزم دارم به اون شوخی ِ معروف اشاره میکنم ک تو فضای مجازی میگن

وگرنه واقعن نمیرن ... خود من خاطرمو گفتم اینجا ، اول ک نگاهم افتاد ب اون موجود بسم الله میگفتم و صلوات میفرستادم اما نزدیکتر میشد ...