2777
2789
عنوان

دوقلو پسر بهتره با دختر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 43 پست

بنا ب دوقلویی باشه من همیشه ی دختر ی پسر میخاستم ،الانم خودم دخترم دارم ی دونه ،اکه خدا بمن بچه ی دوباره بده دوست دارم پسر باشه ،اگه پسر بود دوست داشتم دختر بده ،خلاصه من از هردوتاش دوست دارم😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنا ب دوقلویی باشه من همیشه ی دختر ی پسر میخاستم ،الانم خودم دخترم دارم ی دونه ،اکه خدا بمن بچه ی دو ...

دقیقا

ادم دوس داره هر دوتاشو داشته باشه

ولی من کلا از مجردیام همیشه دوست داشتم یه دختر داشته باشم

شبیه خودم🥲

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
بذار دنیا بیان انگار کوه اومده پشت سرت دختر ی جور شیرینه پسر یجور ی روز میشه حتی شوهرتم از دست گل ...

جدی؟حس خوبی گرفتم از حرفت🥹🥹🥹

ولی من از پسرا خوشم نمیاد، بعدشم حتما خدا صلاح دونسته که دوتا وروجکو داده بهت ناشکری نکن خیلیا همینم ...

نه ناشکری نیس واقعا

ولی خب چون دیگه نمیخام بچه بیارم

ارزوی دختر داشتن به دلم می‌مونه🥲

اوخودا خدا حفظشون کنه اسمشونو چی میخوای بذاری 😍🤭 یه دوقلوی پسر تو فامیلمون هست ۳سالشونه فرسام و فر ...

مرسی عزیزم

برای اسم هنوز تصمیم قطعی نگرفتیم

خیلی سخته واقعا،نمیدونم هنوووز☹️

جدی؟حس خوبی گرفتم از حرفت🥹🥹🥹

بله که جدی 

من ی پسر دارم 

نمیگم وابسته بارش بیآری ولی باز پسر رو مادر جور دیگه تعصب داره 

دو فردا دیگه نمیذاره اخم بیاد رو صورتت کسی چپ نگاهت کنه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

همه همینو میگن به منم ولی خونه ای که دختر نداشته باشه انگار یه چیزیش کمه

سلام به سلامتی انشاالله، خدا حفظشون کنه،انشاالله چندسال دیگه خدا یه دختر هم بهت میده،شما سابقه دوقلوزایی داشتین؟