2777
2789

اصلا آدم ازدواجی نیستم و سنی ندارم تازه درسم تموم شده ولی امشب شنیدم که یکی از بستگان خیلی نزدیکمون ک باهاش خیلی صمیمی بودم و هم سنمخ و زود شوهر کرده براش ماشین خریده اصلا بهم ریختم خیلی اینکه فک میکنم به هیچ جایی نرسیدم و خیلی عقب موندم و دلم میخواد یه حرکتی بزنم نه تو ازدواج کلا از مجردیم استفاده کنم اخه دوره ای افسردگی هم میگیرم.چیکار کنم یه حرفی برنین اروم بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلت اینه ک تکلیفت باخودت روشن نیست

ازدواجی نیستی ولی ب ازدواج ذیگران غبطه میخوری 

این نشون میده تو عمق روح و درونت مشکل داری و باید حلش کنی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

ول کن بابا من ۲۴ سالگی ازدواج کردم همش با خودم میگم چرا انقد زود ازدواج کردم فامیلمم فکر میکنن چخبره زندگیم خیلی‌خوبه فلان ولی خودم میگم کاش ازدواج نکرده بودم والا مجردی خیلی بهتر بود ادم‌خودم بودم زندگی خودم بود

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !

موفقیت های شخصی رو کار ندارم ولی اگه فکر میکنی از ازدواج عقب میفتی در اشتباهی

کسی با ازدواج نکردن عقب نمیفته مخصوصا سن شما

مثلا از چی عقب بیفتی؟ از خونه مادرشوهر رفتن؟ از شام نهار پختن واسه خونه؟ از بچه دار شدن؟ از قسط و وام خونه زندگی؟ 

نه جانم عقب نیفتادی 

مشکلت اینه ک تکلیفت باخودت روشن نیست ازدواجی نیستی ولی ب ازدواج ذیگران غبطه میخوری  این نشون ...

نه نه به ازدواج غبطه نمیخورم به رفاهی که بعد ازدواج داره غبطه میخورم اینکه همه امکانات و پول براش فراهمه داره درسشم میخونه چون خیلی با هم صمیمی بودیم و من همیشه بچه زرنگه بودم ولی الان من کجا و اون کجا

بنظر من اونایی که ازدواج میکنن تو سن پایین عقب میمونن از همه چی شادیا و شرایط دوره مجردی هر چیزی به جاش من کلا با ازدواج حال نمیکنم😂بعدم به کسی چه مربوط زندگی کن رقابتی که نیست

ول کن بابا من ۲۴ سالگی ازدواج کردم همش با خودم میگم چرا انقد زود ازدواج کردم فامیلمم فکر میکنن چخبره ...

عنوان و اشتباه زدم اصلا خود ازدواج برام اولویت نیست حالا پیش بیاد یا نیاد ولی موفقیت این ادم ک انقد بعد ازدواج زیاد شده و سیاستش حرصمو در آورد

۲۳

سنت واقعا کمه ، واقعاااااا کمه هااااااا

برو دنبال کار و مهارت 

اتفاقا اگه تو این سن شوهر کنی از همه چی عقب میفتی چون دیگه زندگی متاهلی بهت این فرصتو نمیده بری دنبال مستقل شدن و علایقت

بنظر من اونایی که ازدواج میکنن تو سن پایین عقب میمونن از همه چی شادیا و شرایط دوره مجردی هر چیزی به ...

خب بستگی داره من خودم ب رفاه خیلی اهمیت میدم و خودمون در حد متوسطیم من هر چی کار کنم و خودمو بکشم نمیتونم هیچوقت خودمو در جایگاهش ببینم دست خودم نیست مگ میشه ادم مقایسه نکنه ولی از ذهنم بیرون نمیره