2777
2789
عنوان

خانومایی که کیک و شیرینی خوب بلد بپزن بیاان

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 44 پست
کانال نداره روزمرگیشو استوری میکنه دنبال کنندشم خیلی خوبه 

خب ایدی چیزی نداره؟

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
خانمهایی که تو قابلمه درست میکنن  اول میزارن کامل قابلمه داغ سه بعد مواد میریزن؟ یا نه

تو قابلمه که من نمیدونم تاحالا درست نکردم

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با یدونه تخم مرغ؟

بلی عالی میشه حیف که بلد نیستم عکس بذارم.....تولد دوتا از دوستام  رفتیم پارک هوا گرمه نمیشد کیک ببریم کیک یک تخم مرغی پختم انقدر فیلمو عکساش قشنگ شد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

غذا خوری

ببین من ۴ تا تخم مرغ،یه پیمانه شکر و یه ق چای خوری وانیل شکری و ۱ پیمانه روغن و نصف پیمانه شیر و دو و نیم پیمانه ارد و ۲ ق چ خوری بکینگ پودر میزنم،کیکام عالی میشه(گاهی هم اصلا شیر نمیزنم)اگه از قالب شیفون دار استفاده کنی کیکات بهتر پف میکنن

من یه لیوان شکر و یه لیوان آب رو با هم میزارم میجوشه،قوام که اومد سه چهار قاشق گلاب و نوک قاشق وانیل میریزم توش و زیرشو خاموش میکنم و میریزم رو کیک،بعدشم پودر نارگیل میپاشم روش،اینجوری خیلی عالی میشه کیکت

خانمهایی که تو قابلمه درست میکنن  اول میزارن کامل قابلمه داغ سه بعد مواد میریزن؟ یا نه

نه نیاز نیست داغ شه،فقط زیرشو خیلی کم کن و زیرش شعله پخش کن بذار حتما

تابه بدون روغن(از این دو طرفه ها)هم اگه داری توش خیلی بهتر از قابلمه میشه

نه نیاز نیست داغ شه،فقط زیرشو خیلی کم کن و زیرش شعله پخش کن بذار حتما تابه بدون روغن(از این دو طرفه ...

مرسی عزیزم ❤️  

تابه دو طرفه ام کهنه شده طوری که می‌خوام چیزی سرخ کنم میچسبه 

به نظرت کیکم میچسبه؟ کاغذ روغنی بزارم فک کنم خوب بشه اره؟ 

مرسی عزیزم ❤️   تابه دو طرفه ام کهنه شده طوری که می‌خوام چیزی سرخ کنم میچسبه  به نظرت کی ...

اگه میچسبه که کیکت حتما میچسبه

کاغذ روغنی بندازی اوکی هست،داخل تابه ات روغن بمال و بعد کاغذ روغنی بنداز

میتونی بجاش یه قاشق روغن جامدو با یه قاشق ارد قاتی کنی و بمالی کف تابه،با این ترکیب معمولا توی هیچ ظرفی نمیچسبه