2777
2789
عنوان

حالم بده میشه کمکم کنید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 31 پست
چاره ای نیست. اگه لازمه به مامانت بگو. آخه تو ده سال با این آدم بودی مگه اصلأ میتونی به یکی دیگه علا ...

مشکلی ندارن بابام میگه کتبی بنویس امضا کن که رفتی دیگه اینجا برنمیگرردی چه بهت زد چه کشتت چه طلاق خواستی بگیری هرچی دیگه رومن حساب نکن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشکلی ندارن بابام میگه کتبی بنویس امضا کن که رفتی دیگه اینجا برنمیگرردی چه بهت زد چه کشتت چه طلاق خو ...

چه جور پسریه؟ کاریه؟ اخلاقش خوبه؟ اینکه چیزی نداره مهم نیست. شوهر منم هیچی نداشت ولی شغل داشت. الحمدالله به همه چیز رسیدیم. ولی حتمأ باید شغل داشته باشه. اخلاقشم خوب باشه

چه جور پسریه؟ کاریه؟ اخلاقش خوبه؟ اینکه چیزی نداره مهم نیست. شوهر منم هیچی نداشت ولی شغل داشت. الحمد ...

ازنظر خودم خوبه ولی همه بدشو میگن😔کارخونه کارمیکنه بالاسر دستگاه و ایناس بخاطر اینک رفیق باز بوده و عرق میخورده و اینا کلا من بگم از طلام هست اینا نمیخوانش به هیچ عنوان نمیخوانش