2777
2789
عنوان

حالم بده میشه کمکم کنید😔

246 بازدید | 31 پست

سلام خواهشا سرزنش و سرکوفت نزنید خودم به اندازه کافی حالم بد هست وهرچی بوده گذشته😔

من بارلم نزدیک به 10ساله که باهمیم و خانواده من ازاول مخالف بودن گفتیم درست میشه چون هیچی نداره اینجوری میگن رفت سربازی رفت سرکار بچه طلاقه مادر پدرش جدا شدن و هیچ حمایتی نداره ازبچگی دستش توجیب خودش بوده کسی کمکش نکرده خونه و ماشین هم نداره قبلا ماشین داشت اونم فروخت این سری گفتیم دفعه اخره اگر قبول نکنن دیگه براهمیشه تمومش میکنیم بابام تاحدودی راضی شده بود میگفت استخاره بگیریم خوب بیاد بریم مشاوره درصورتی که مامانم میگفت من راضی نیستم برید هرکاری میخواید بکنید 😔الان بابامم نظرش برگشته و میگه بگو رفتیم استخاره بد اومد و کلا رابطتتون رو قطع کنید درصورتی که اینا اصل قضیه نیست من بخوام تعریف کنم خیلی میشه الان مشکل اصلیم چیزی دیگست اینا نمیدونن من باهاش رابطه داشتم😔و هیچوقتم نمیتونم بگم الان بخوام ولش کنم برم شانس ازدواج برام میمونه؟😔نمیدونم باید چه گهی بخورم کاش بمیرم راحتشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱۰ سال دختر وای وای ایراد نداره با ازدواج باهاش خوشبخت میشی؟اگه میشی ازش دست نکش. اگه نمیشی دیگه ...

مشکلم اینه که من بر فرض الان جدا بشم بابام میگه تو بهترینا برات هستن چرا خودتو دست کم میگیری الان من واقعا نمیتونم زندگی دیگه ای شروع کنم اینم با دروغ😔بگم دخترنیستم مگه میشه

اگه کاریه برو به مامانت بگو من اینو میخوام اگه بازم راضی نشد واقعیتو بهش بگو. 

میکشن منو اینا اصل نمیدونن ماپیش هم میرفتیم فکر میکنن فقط پیام و تلفنی بوده چون حق تنها رفتن جاییو ندارم ب بهونه کلاس و اینا میپیچوندم میرفتم

میکشن منو اینا اصل نمیدونن ماپیش هم میرفتیم فکر میکنن فقط پیام و تلفنی بوده چون حق تنها رفتن جاییو ن ...

چاره ای نیست. اگه لازمه به مامانت بگو. آخه تو ده سال با این آدم بودی مگه اصلأ میتونی به یکی دیگه علاقمند بشی؟ همینو به خانواده بگو.