2777
2789
عنوان

کسی روکش دندون کرده بیاد سوال دارم

286 بازدید | 15 پست

سلام امروز رفتم روکش دندون کردم الان حالت فلزه اصلا عادت ندارم اصلا نمی دونم چجوری چیزی بخورم عادت میکنم چجوریه خیلی پشیمون شدم 😢

اولش همینطوریه

فکر میکنی سنگ تو دهنته

حتی ممکنه درد داشته باشی

به مرور جا میوفته

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما گذاشتین ؟ چند سالتونه؟ بعد چند وقت 

من ۳۱

دوتا روکش دارم

معمولا یکی دو هفته اول سخته

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
ن کسی ندونه نمیفهمه من خيلی حساس بودم رنگش مشخص نباشه ب دکتر مم گفتم 

من نمی دونستم برام هرجور خواسته گذاشته نمی دونم برم بلچینگ کنم میگه نه کامپوزیت میشه نه بلچینگ روکشت اعصابمو بهم ریخته دکتره 😔

من نمی دونستم برام هرجور خواسته گذاشته نمی دونم برم بلچینگ کنم میگه نه کامپوزیت میشه نه بلچینگ روکشت ...

چسب دائم زده؟ 

میتونه درش بیاره بده لابراتوار رنگشو برات تغییر بده 

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨