2777
2789
عنوان

اگه میخواستید خودکشی کنید چه نامه ای بجا میذاشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 3125 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطاب به خانوادم مینوشتم که تقصیر هیچکدومتون نبود

دوست ندارم بعد مرگم فکر کنن مقصرن و تا آخر عمر عذاب بکشن

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

یه دل سیر واسه دوستام که کنارم بودن و واسم احتمالا ناراحت میشن مینویسم کلی واسه خانوادم و ازشون میخوام بعد من خوشحال باشن همیشه به یادشون میمونم:)

" فکت : بزرگ ترین دشمن زنان ، زنان احمق هستند ! " به امید روزی که تایپک بزنم و بگم بلاخره به هدفم رسیدم:))💚  یک عدد آرمی و کی درامر حرفه ای😎  دائم الگشنه ی سایت👹

من میخاستم خدکشی کنم قبلش گفتم بیام برا خدا نامه بنویسم میخاستم حرفامو بنویسم نمیدونم چرا ...

نامرو نوشتم از کاری که میخاستم بکنم پشیمون شدم چون اون نامه نوشتنه آرومم کرد:)

بماند که چن ماه بعدش انجامش دادم ولی زنده موندم هعی

‹خدا؛یارباشد!دشمن؛هزار باشد:)💙🫀› .... 
مفید و مختصر

اگه حرفی مونده بود باشون که خودمو نمیکشتم لابد گوشی نبوده برا شنیدن 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

واس شوهرم می‌نوشتم ک خیلی خیلی دوسش دارم امیدوارم ب چیزایی ک میخواد برسه 

از پدر مادرم عذر خواهی میکردم ک تو نو جوونی خیلی عذابشون دادم 

از داداشم تشکر میکردم ک اینقدر بی ریا خوبه 

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️

چیزی نمینوشتم.اگر قرار بود میفهمیدن قبلا که زنده بودن به این فهم و درک میرسیدن. بعدش دیگه فایده نداره‌.

اما اگر ناخواسته در معرض مرگ باشم وصیت اموال فقط میکنم. قبل جراحی مثلا.

و در اخر بگم اگر فکر خودکشی داری حتما به مشاور بگو. شماره تلفن هایی هست.ضرر نداره اونا دلسوزانه گوش میدن

با عرض معذرت از اسی

دوستان مبشه لطفا دوتا تاپیک آخرم رو گزارش بزنید ممنون میشم....گزارش زدین این پیامو لایک کنین به نیتتون حمد بخونم

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
 حلالیت پول برای نماز و‌روزه های قضام رد مظالم سفارش میکردم مواظب پسرم باشن تمام

وقتی خودکشی کنی دیگ چرا نماز و روزه قضا؟

صاف میری ته جهنم:/

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤

کاش نمیزاشتید حسرت به دل بمیرم

کاش آرزوی من براتون مهم بود 

کاش فقط یه نفر بود درکم کنه

من آرزویی جز مادر شدن نداشتم توی این دنیا

کاش منی که نازا بودم رو درک میکردین با دیدن بچه چه حالی میشدم 

کاش فقط یه روز به جای من زندگی میکردین  ..........😭😭😭

زندگـے درسـت مثل نقاشــے کردنه با امید بکش و با عشـق رنگ کن 💛🌈🍭