2777
2789
عنوان

اختلاف سنی ۲۰ سال

22342 بازدید | 113 پست

بیاید نظراتون رو بگید

من ۲۲ سالمه و پارتنرم ۴۱

هم دانشگاهی هستیم،البته ایشون یه لیسانس دیگه هم داره و دوباره داره برای یه لیسانس دیگه میخونه

نحوه اشناییمون هم اینجوری بودش که کمکم کرد از شر یه رابطه سمی خلاص بشم و دوست پسر قبلیم که تهدید و اذیتم میکرد رو نشوند سرجاش 

خودش مذهبیه و نیتش هم ازدواجه و همه اطرافیانش و خانوادش ارتباطمون رو میدونن،ولی من الان شرایط ازدواج ندارم،خیلی هم مقید به اصوله و حتی دستم رو هم نمیگیره ولی همه جوره هوام رو داره و حمایتم میکنه ،خیلی خیلی هم خوش اخلاقه و اهل منطق و گفتگو، خونه هم داره که البته با مادرش زندگی میکنه ولی گفته خونه رو جدا میکنه،ماشین هم داره، درامدش هم عالیه

سلایق و علایق مشترک هم داریم و حتی الان کلی برنامه داریم که با هم داریم انجامشون میدیم و باعث پیشرفتمونه مثل زبان خوندن و درس خوندن و ...

تنها ایراد اختلاف سنیه ،البته از لحاظ چهره ۳۰ هم به ایشون نمیخوره و خانوادگی بیبی فیسن،جوری که توی دانشگاه فک میکنن۲۷_۲۸سالشه...

مشاوره هم داریم‌میریم و تا الان تعارضی بینمون دیده نشده

کسی بوده با این اختلاف سن ازدواج کرده باشه و راضی باشه؟ به نظرتون اصلا سن ملاکه؟ 

من کنارش خیلییی خوشبختم و اصلا برام مهم نیست ولی هرکی تا میشنوه میگه جای پدرته،البته که فقط سنی،چهره و انرژی و اینا از من سرحال تره...

بگید نظراتتون رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله سن ملاکه 

با تمام اینا راضی نیستم با یکی بیست سال بزرگتر ازدواج کنم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

چرا تا این سن ازدواج نکرده؟ مادرشون مجرده؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

فقط اونجا که گفتی ۴۱ سالشع و ۲۷.۲۸ میخوره😑😑

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

اینکارو نکن 

20سال خیلیییی زیاده 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

اگر خودتون به این نتیجه رسیدید که خوبه قبول کنید هیچ کس نمیتونه به خوبی خودتون از طرف مقابل شناخت داشته باشه و نظر بده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نظر خودت مهمه تو میخوای باهاش زندگی کنی نه بقیه پس اصلا به اونا ربطی نداره همسرت چندسالشه

و اصلا وظیفه‌ای نداری بهشون توضیح بدی یا حتی بخوای سنش رو بگی و اینا 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم