بیاید نظراتون رو بگید
من ۲۲ سالمه و پارتنرم ۴۱
هم دانشگاهی هستیم،البته ایشون یه لیسانس دیگه هم داره و دوباره داره برای یه لیسانس دیگه میخونه
نحوه اشناییمون هم اینجوری بودش که کمکم کرد از شر یه رابطه سمی خلاص بشم و دوست پسر قبلیم که تهدید و اذیتم میکرد رو نشوند سرجاش
خودش مذهبیه و نیتش هم ازدواجه و همه اطرافیانش و خانوادش ارتباطمون رو میدونن،ولی من الان شرایط ازدواج ندارم،خیلی هم مقید به اصوله و حتی دستم رو هم نمیگیره ولی همه جوره هوام رو داره و حمایتم میکنه ،خیلی خیلی هم خوش اخلاقه و اهل منطق و گفتگو، خونه هم داره که البته با مادرش زندگی میکنه ولی گفته خونه رو جدا میکنه،ماشین هم داره، درامدش هم عالیه
سلایق و علایق مشترک هم داریم و حتی الان کلی برنامه داریم که با هم داریم انجامشون میدیم و باعث پیشرفتمونه مثل زبان خوندن و درس خوندن و ...
تنها ایراد اختلاف سنیه ،البته از لحاظ چهره ۳۰ هم به ایشون نمیخوره و خانوادگی بیبی فیسن،جوری که توی دانشگاه فک میکنن۲۷_۲۸سالشه...
مشاوره هم داریممیریم و تا الان تعارضی بینمون دیده نشده
کسی بوده با این اختلاف سن ازدواج کرده باشه و راضی باشه؟ به نظرتون اصلا سن ملاکه؟
من کنارش خیلییی خوشبختم و اصلا برام مهم نیست ولی هرکی تا میشنوه میگه جای پدرته،البته که فقط سنی،چهره و انرژی و اینا از من سرحال تره...
بگید نظراتتون رو