2789
عنوان

بعد از بچه دار شدن رابطتون با خانواده شوهر چطور شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور دمشونو چیدی یعنی چیکارا کردی؟  شوهرت پشتت بود؟

نه نبود اونا هی حرف میزدن میگف پدرمادرم پیرن گناه دارن دیگه یکساله شد بحث تولدش شد دیدم خیلی دارن فضولی میکنن گوش شوهرمو حسابی پیچوندم گفتم حواستو جمع کن الانم پدرشوهرم ۶ماهه فوت شده دعواهای ماهم تموم شده۱😑

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
مال من که افتضاح. کلا پدرشوهر مادرشوهر فکر میکنن صاحب نوه شون هستند. چقدر عذاب کشیدم ولی همچنان همون ...

منم از همینا میترسم. اونام میگن زن وسیله جوجه کشیه و بچه هم خون ماست حتی الانم که بچه ندارم میگن بچه پسرمون مال ماست و اختیارش با ماست...شما الان پشیمونی؟ بنظرت بچه دار نشم؟

خوب چه ربطی به بچه داره ؟ مثلا بچه چه کار کنه حرف در بیارن ؟🤔

نه یعنی بخاطر بچه رفت و امد شون بیشتر میشه؟

اینا اوایل ازدواجم خیلی دخالت میکردن و شوهرمم بهشون اعتماد داشت و منو خیلی زجر دادن میترسم الان دوباره بخوان تو کار بچه دخالت کنن چرا لاغره چرا حرف نمیزنه شوهدمو پر کنن زنت زن نیست تربیت بلد نیست و دوباره دعوااااااااااا

نه یعنی بخاطر بچه رفت و امد شون بیشتر میشه؟ اینا اوایل ازدواجم خیلی دخالت میکردن و شوهرمم بهشون اعت ...

خوب این بستگی به همسرت داره با اون اتمام حجت کن حرف روکه همه میزنن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چطور دمشونو چیدی یعنی چیکارا کردی؟  شوهرت پشتت بود؟

گلم‌ جوابمو میدی ؟ حس میکنی کی باردار شم کدوم ماه؟ جنسیت چیه؟ شوهرم همیشه بهم‌وفاداره؟

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
نه من از دخالتا مامان بابا شوهرم میترسم. چون شوهرم بهشون اعتماد داره میترسم دوباره اذیت بشم مث اوایل ...

نه هیچی نمیشه نترس منم میترسیدم اتفاقا برعکس میشه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

گفتم زود باردار میشی. دختره. بستگی به رفتار خودت داره

مرسی گلم

شوهرم چطور ادمیه

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا