2777
2789
عنوان

فامیل بیشعور

1717 بازدید | 96 پست

ما دیشب مهمونی بودیم بعد همسرم(عقدیم) و دختردایی و همسرش که اوناهم تازه عقد کردن با بقیه ی فامیل همع جمع بودن

یهو بی دلیل صاحب خونه عکسای دوران بلوغ من که خیلییییی داغون بودن اصلا خودم هیچوقت دوس نداشتم اونارو ببینم به بهانه ی تجدید خاطره گذاشت توی تلویزیون برای همههه

ما یه مسافرت با اینا رفته بودیم هیچکس دیگه جز اینا نبودن و فقط اینا عکسارو داشتن چرا باید عکس مسافرت ده سال پیش ما برای اون جمع مهم باشه؟ 

همه بهم میخندیدن میگفتن این تویی؟ و مسخره میکردن ب نظرتون چه واکنشی نشون بدم

اعتماد بنفست رو ببر بالا

کارشون نهایت بیشعوری بوده

ولی برات مهم نباشه همه ازین عکسا دارن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم بار اولش نبود

قبلاهم عکسای من توی همون دوران بلوغ توی گوشیش ریخته بود هی ب اینو اون نشون میداد میگفت ببینین فلانی قبلا بچه بود این شکلی بود

یبار که داشت نشون میداد دید من ناراحت شدم گفت اشکال نداره ک نشون دادم منم کفتم اینو باید قبلش میپرسیدین نه الان ولی اصلا به روی خودش نیورد و این تیر خلاصش بود

هیچی دیگه گذشته شاید از روی عمد نکرده اما اگه از رو عمد کرده باید به حسابش رسیدگی بشه حتما

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره
اعتماد بنفست رو ببر بالا کارشون نهایت بیشعوری بوده ولی برات مهم نباشه همه ازین عکسا دارن

میدونم اینو ولی چون بار اولش نبوده میخوام یه جوابی بدم که بفهمه 

چون. خودش تا بقیه هرکاری میکنن این سریع واکنش نشون میده و همه رو بد میدونه خودشو عقل کن و خوب 

تو خیلی از مهمونی ها عکسهای قدیمی رو میارن وسط وای همگی هم به تیپ و‌قیافه های اون زمان میخندن  ...

اخه خیلی افراد دیگه هم هستن چرا فقط من؟! بالاتر گفتم بار اولشم نبود عکس تکی دوران بلوغ منو جرا باید تو گوشیش بریزه ی همه نشون بده؟! 

میدونم اینو ولی چون بار اولش نبوده میخوام یه جوابی بدم که بفهمه  چون. خودش تا بقیه هرکاری میکن ...

نقطه ضعفش رو گیر بیار

یه جا حسابی ضایعش کن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خودتم باید می خندیدی من بودم میگفتم من که انقدر خوشگلم دوره ی بلوغم اینجوری بودم، ببین تو چی بودی

من خندیدم اتفاقا ولی واقعا از درون داشتم منفجر میشدم ب روی خودم نیوردم اونجاداتفاقا شوخی هم کردم

دیگ انقدر میدونستم😂😂

ولی میخوام خصوصی بهش یچیزی بگم بشینه سرجاش