2777
2789
عنوان

خواستگاری

466 بازدید | 25 پست

این تاپیک برای دوستم میزنم از من مشورت خواست گفتم نظر شما بپرسم

دوستم مطلقه است تنها زندگی میکنه خانوادش هم اصلا باهاش حرف نمیزنن سه سال قطع ارتباط .دوسپسرش قصد ازدواح داره میگ میخوام بیام خواستگاری مادرم میخواد ببینتت. ولی دوستم میگ من بگم کجا بیاد خواستگاری وقتی خانواده ندارم تنها زندگی میکنم خانواده پسره پرجمعیتن .خیلی ناراحت اعتماد بنفسش از دست داد همش میگ بگم کجا بیان خواستگاری وقتی من تنهام اونا ۲۰نفرن. پسره میگ میخوای خواستگاری نیایم اصلا .الانم مونده بلاتکلیفی چیکار کن

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی پدر مادرش کلا باهاش قهرن؟

بله پدرمادرش طلاق گرفتن هرکدوم زندگی خودشون دارن دوستمم طلاق گرفته تنها زندگی میکن

دیگه باید واقعیتو بگه پنهون نمیشه سه ساله با خانواده ق،ع رابطه کرده یعنی حالا حالاها امیدی به بازگشت نیست باید خودش زندگیشو بسازه اگه فامیلی کسی حاضره تو جلسات خواستگاری به عنوان بزرگتر شرکت کنه

چرا باهاش قطع رابطه کردن؟بچه آدم از جونش عزیزتره ببخشید اما حتما کرم از دوستتون بوده که پدرو مادرش ط ...

پدرش اعتیاد داره اصلا تو عالم نیست خواستگار نمیفهمه مادرش هم با کسی دیگ زندگی میکن شوهرش بداخلاق

بله پدرمادرش طلاق گرفتن هرکدوم زندگی خودشون دارن دوستمم طلاق گرفته تنها زندگی میکن

خوب به خاطر دخترشون بیان خونه ی دختر و تو مراسم باشن.نمیشه اصلا؟

یا تو خونه ی پدرش یا مادرش مراسم خواستگاری برگزار بشه.

همون خونه خودش بیان و یکی دوتا دوست بره کمک

البته با این شرایط خانواده پسره مخالفت میکنن مگر اینکه پسر رو جو گرفته باشه و به حرف خانواده گوش نده

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
خوب مگع نگفته تنها زندگی میکنه؟

اره گفته پسره کلا شرایطش میدونه خانواده پسره هم قبول کردن میدونن وضعشو. مادر میگ بریم خواستکاری اینم میگ من کسیو ندارم 

بحث اینه خانواده دختر خانم‌چرا قطع ارتباط کردن 

دوتا نکته رو میتونم بگم . از حالا با آقا پسر طی کنن مراسم رسمی کم تعداد و فقط با حضور پدر مادر یا در این‌حد باشه و توقع مراسم ۲۰ نفره و حضور غیر ضروری نداشته باشن 

آدم اینکه مشاکر یا بزرگتر فامیل با والدین دختر خانم ارتباط بگیره و تاکید کنه حضور اونها طی مراسم خواستگاری و احیانا جشن مختصر ازدواج لازمه 

اگر امتناع کردن دختر به پسر بگه و پسر خانواده اش رو توجیه کنه خانم تنها هستن و اونها هم جز موارد شادی و جشنهای خاص توقع مراسم‌پر تعداد نداشته باشن 

اره گفته پسره کلا شرایطش میدونه خانواده پسره هم قبول کردن میدونن وضعشو. مادر میگ بریم خواستکاری اینم ...

به مادرش زنگ بزنه خاله عمه دایی کسی پیدا کنه باخودش بیاره خونه دختر مراسم انجام بشه 

بحث اینه خانواده دختر خانم‌چرا قطع ارتباط کردن  دوتا نکته رو میتونم بگم . از حالا با آقا پسر ط ...

دوستم بیچاره از ۲ سالگی مادرش طلاق گرفت رفت پدرشم معتاد خیلی وضعش خراب. شوهر دوستمم معتاد بود طلاق گرفت . خیلی بدبخته عمو دایی داره ولی اونا خیلی ادمهای سرد و بی عاطفه هستن اصلا خودشون دخالت نمیدن