2777
2789

نمیدونم، اما قطعا گرونه. و اینکه نمیشه هر روز استفاده کرد چون پوستت داغون میشه، فقط برای جشن و ....خوبه بزنی. 

کرم روشن کننده خوب بگیر شبا قبل خواب بزن، یه سرم پوست خوب ضدلک و روشن کننده بگیر (دکتر پوست برو )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم، اما قطعا گرونه. و اینکه نمیشه هر روز استفاده کرد چون پوستت داغون میشه، فقط برای جشن و ....خ ...

آره فقط برای مهمونی میخوام 

و اینکه من اصلا اهل آرایش و اینا نیستم 

حتی اسماشونو نمیدونم چند لایه میزنن 

یه کرم پودر یه رژ یه مداد 

خودمو بکشم ریمل 😄

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
اسنس و مک خیلی تفاوت قیمت دارن  اسنس خوب هست واقعا ؟ من تجربه استفاده ازشو نداشتم

من مک ازون ور خریدم از دبی.چندتا هم خریدم.گفتم خوبه و اصل دیگه.

اسنسم از همین ایران خریدم.

گفتم مک و بذارم واسه مهمونی یا سر قرار.و اسنس برای دم دستی.حالا اینقدر اسنس خوب بود که اسنسو گذاشتم برای جاهای مهم.مک و گذاشتم دم دستی.حالا ممکنه یکی ام استفاده کنه این دو تا رو بگه مک‌خوبه.ولی از اسنس راضیم بشدت

اسنس و مک خیلی تفاوت قیمت دارن  اسنس خوب هست واقعا ؟ من تجربه استفاده ازشو نداشتم

ببین اسنس ارزون تره چند سال پیش خریدم ۵۰۰

مک که همون چند سال پیش یک الی دو خریدم.

الان خب قیمتهارو نمیدونم.چون دارم همینارو استفاده میکنم.و قطعا اسنس ارزون تره.فقط اگه داری مک میخری از ترندیول بخر که اصل باشه.ی سایته که اونجا داره اکه کسی و داری ترکیه برات پست کنه

ببین اسنس ارزون تره چند سال پیش خریدم ۵۰۰ مک که همون چند سال پیش یک الی دو خریدم. الان خب قیمتهارو ...

چه خوب که تجربه ات رو گفتی 

ممنون که وقت گذاشتی ❤

من مک ازون ور خریدم از دبی.چندتا هم خریدم.گفتم خوبه و اصل دیگه. اسنسم از همین ایران خریدم. گفتم مک ...

فکر کنم مک پول مارکشو میخوره