2777
2789
عنوان

چجوری باید شرکت دارویی بزنیم؟

1930 بازدید | 15 پست

از کی میتونم کمک بگیرم راجبش؟ الان ک ن ولی ی همچین ایده ای دارم تو ذهن ولی نمدونم باید از کجا شروع کرد 

مشاوره کاری حقوقی و... و اینا میتونه کمک کنه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بعد گرفتن مدرک باید از کجا شروع کنم😂🥴 خیلی گنگ  و نامفهومه برام

کنکور بده 

داروسازی،قبول شو بعداز ۷ا الی ۸ سال بیا بهت میگم😁

من خودم دانشجو داروسازیم نهایتا اهدافم ۵ساله ست 😅

اره

ی چیز میگم  خواهرانه 

توی دوره ی کنکور باید ب هدف مقابلت نگاه کنی 

مثلا الان تو کنکوری هستی پس باید هدف اولت  کنکور باشه و رتبه ی مد نظر رو کسب کنی و بعد تازه راجع ب انتخاب رشته تصمیم بگیری ودر نهایت بری دانشگاه و هدفت دانشگاه باشه و بعد از اتمام دانشگاه تصمیم بگیری که داروخانه تاسیس کنی یا شرکت 

پس شما باید الان ب فکر کنکور باشی 

من الان با اینکه الان دانشجوی دارو هستم فقط ب دانشگاه فکر میکنم چون خیال داروخانه یا شرکت باعث میشه فکر کنم راحت بهش میرسم درصورتی که اینطور نیست اول باید در موقعیت و شرایط و زمان خودم تلاش کنم و بعد ب اون جایگاه برسم

امیدوارم متوجه منظورم شده باشی

ی چیز میگم  خواهرانه  توی دوره ی کنکور باید ب هدف مقابلت نگاه کنی  مثلا الان تو کنک ...

اره درسته ولی خب فاصله بین نتایج تا انتخاب رشته خیلی کمه از طرفی اگه این رشته هارو نیارم پشت میمونم برا همین گفتم فکر کنم کم کم تصمیمم بگیرم . مرسی از راهنماییت👌🏻