2777
2789
عنوان

کمکککک

61 بازدید | 6 پست

بین دوتا رشته تجربی و ریاضی موندم

و بدون اینکه به مامانم بگم(مامانم دوست داره برم تجربی) رشته امتحان مدرسه نمونه رو ریاضی زدم بعد ما چون شهرستانمون کوچیکه قبولی ریاضی تو نمونه راحته

حالا من از طرفی پزشکی و دندون دوست دارم ولی میدونم رقابت زیاده و شاید بهش نرسم و مطمئنم اگه به رشته های پایین ترش برسم نمیتونم ادامه بدم

و از طرفیم ریاضی خیلی دوست دارم (نه که بگیم ریاضیم از پایه فول و قویه نه اینطور نیست و اینطوریم نیست که خیلی ضعیف باشه یه جورایی متوسط ولی خب من عاشق هندسم ) و باز بعضیا میگن کار نداره و بعضیام میگن کار داره فقط باید پیگیر باشی و اینا

میشه لطفا راهنمایی کنید☺💕

و لطفا اونایی که رشته ریاضی هستند و واسه شغل پیدا کردن هیچ تلاشی نکردن نظر ندن☺💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چیبود رشتت که پشیمونی

من عاشق هنر بودم ولی چون مادرم اصرار کرد ریاضی ورداشتم . اصلا دوس نداشتم ریاضی من عاشق هنر بودم . به زور دیپلم گرفتم . به زور رفتم دانشگاه . ترم دو دیگه انقدر متنفر شدم ترک تحصیل کردم رفتم خدمت و کلی مشکل و بدبختی برام به وجود اومد 

من عاشق هنر بودم ولی چون مادرم اصرار کرد ریاضی ورداشتم . اصلا دوس نداشتم ریاضی من عاشق هنر بودم . به ...

منم مامانم به تجربی اصرار داره ولی خودم ریاضیو دوست دارم و مشکل اینجاست همین امسال انتخاب رشته دارم

منم مامانم به تجربی اصرار داره ولی خودم ریاضیو دوست دارم و مشکل اینجاست همین امسال انتخاب رشته دارم

ببین من خیلی افسرده شدم ها . الانم ۲۵ سالمه دیگه نه وقت دوباره درس خوندن دارم نه حوصلشو . همه تو این سن از ادم انتظار پول دارن نه درس خوندن . برو سمت ریاضی . پدرو مادر تو این مساله به تو فکر نمیکنن به ارزوی خودشون فکر میکنن توروخدا خودتو بدبخت نکن

ببین من خیلی افسرده شدم ها . الانم ۲۵ سالمه دیگه نه وقت دوباره درس خوندن دارم نه حوصلشو . همه تو این ...

از اینم میترسم که یسریا میگن برای دخترا تو رشته ریاضی شغلی نیست و این حرفا