2777
2789
عنوان

برام دعا کنید

201 بازدید | 22 پست

توروخدا دوستان عزیز نی نی سایت برام دعا کنید به همین زودیا خدا دوباره بهم یک بچه سالم بده اخه تازه بچمو سقط کردم کورتاژ شدم دلم خیلی شیکسته برام دعا کنید خدا جان به همین زودیا بهم یک بچه سالم بده 

خدا حاجت هرکی که واسم دعا میکنه رو زودتر بده 

الهی امین

سلام عزیزم به نیت حاجت رواییت 

۵حمد و ۱۰صلوات 

خدا به قلب های شکسته توجه ویژه داره 

شک ندارم که به زودی خدا 

زیباترین و سالم ترین کوچولو توی دلت میزاره 

برام دعا کن عزیزم 

دعا کن همسرم شغل پیدا کنه 

خدا خیرت بده 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم به نیت حاجت رواییت  ۵حمد و ۱۰صلوات  خدا به قلب های شکسته توجه ویژه داره  ...

انشالله خدا بحق همین شبهای عزیز به حق امام رضای غریب حاجتتو بده یک کار پر از رزق و روزی ام به همسرت بده انشالله خدا اینقد بهت بده که از هرچی بی نیاز بشی خواهرم

انشالله خدا بحق همین شبهای عزیز به حق امام رضای غریب حاجتتو بده یک کار پر از رزق و روزی ام به همسرت ...

دورت بگردم مهربونم 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐

میشه با دل شکستت منم دعا کنی؟

کلی دعات کردم ایشالله خدا بهمون نذر کنه

فکرم پیشت موند🥺❤️

میشه به نیت من دعا کنید؟ مرسی عزیزای دلم حتی یه صلوات14سالم نیست_فقط یه عدد همینجوریه کاربریم💚

الان وضو گرفتم میخوام دعا بخونم اومدم به دوستانی که التماس دعا گفتن سر بزنم به حق بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا س الهی خیلییی زود مادر بشی و یک نی نی سالم و صالح خداوند تو دستات بذار گلم. منم حاجتی دارم که التماس دعا دارم

انشالله خدا بحق همین شبهای عزیز به حق امام رضای غریب حاجتتو بده یک کار پر از رزق و روزی ام به همسرت ...

عزیزدلم امیدوارم به ارزوی دلت برسی

فقط یه ۶ماعی باید صبر کنی سریع اقدام نکنی

عریزم شما که اینقد ماهی و مهربونی میشه برای منم دعا کنی بچم ازم جدا نکنن 

سلام عزیزم به نیت حاجت شما هم 

۵حمد و ۱۰صلوات میخونم

امیدوارم عزیز دلت همیشه کنارت باشه  

برام دعا کن عزیز دلم 

محتاجم 

الان وضو گرفتم میخوام دعا بخونم اومدم به دوستانی که التماس دعا گفتن سر بزنم به حق بانوی دو عالم حضرت ...

الهی خدا جان مراد دلتو بده همین الان که ازتون التماس دعا کردم اشکام داره میریزه بخدا با دلی شکسته برای هموتون دعا میکنم