2777
2789

و چقد بعضی هاشونم شانس دارن و تو زندگیشون خوشبختن

و با پولی که از این کثافت کاری ها بدست میاد میان برا ما چس کلاس میان

چه جوری میتونن اینقد پست باشن

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

یکیش دخترعموی شوهرم دوتا بچه داره جدیدا متوجه شدم با یه اقای دندان پزشکی دوسته و دندون هاشو رایگان کامپوزیت کرده وکلی هم خرج میکنه براش و کارت دکتره دستشه بعد چندوقت پیش به من ایراد گرفته چرا بااینکه شاغلم به خودم نمی رسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا عروس عمه ی خودم با ده ها نفر رابطه داره و کلی بخودش می رسه  و بریر و بپاش داره درحالی که شوهرش کارگره یعنی شوهرش نمی پرسه این همه خرجی ک میکنی پولشو از کجا میاری(نگین شاید من اشتباه میکنم یه روزی تو یه جمعی دخترانه ای بودیم خودش گفت من مردا رو تیغ میزنم ولی نمیذارم بهم دست بزنن اما حرف مفت میزنه چون هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره)

یکیش دخترعموی شوهرم دوتا بچه داره جدیدا متوجه شدم با یه اقای دندان پزشکی دوسته و دندون هاشو رایگان ک ...

همین خانم اینقدر شوهرش مرد خوب و سر به راهی هست کلی هم احترامشو داره از تعجب شاخ دراوردم وقتی فهمیدم دوست پسر داره

خواهرم و جاری‌ و مادر شوهرش تو یک ساختمونن و خونه خواهرم طبقه همکفه هرکس میره میاد از جلوی خونه  و پنجره‌ شون رد میشه بعد جاری خواهرم یک پسر 7 یا 8 ساله شوهرش شب کار بوده رفته سرکار جاریه زنگ زده به دوست پسرش گفته بیا این آقا آمده از جلوی پنجره خونه خواهرم رد شده رفته خونه جاری تا نزدیک های صبح باهم بودن خلاصه فردا ظهر شوهرش میاد خونه پسرش به باباش میگه دیشب یک مرد آمده خونه باباش خیال میکرده دروغ میگه اهمیت نداده چند ساعت بعد فکر خیال کرده رفته به برادرش که میشه شوهر خواهرم جریانو میگه بعد شوهر خواهرم دوربین  چک میکنن بله یک آقا امده داخل ساختمون رفته طبقه بالا و رفته خونه جاری خواهرم دیگه هیچی اینقد دعوا کردن ولی برادر شوهرم جریانو به پدر خودش نگفته  فقط مادرش خبر داره  بعد از یک مدتی زن شوهر آشتی کنن هیچ زودم بچه دار شدن 

من ی خانومی میشناسم ک تو سن کم ازدواج کرده، بعد اون موقه تازه با گوشی اندروید آشنا شده و تلگرام و اینترنت و ...

سال ۹۵، خلاصه خودش میگفت بخاطر داشتن گوشی و طلا ازدواج کردم علاقه ای ب نامزدم نداشتم،  فامیل بودن،  میره تو چن تا گروه و با پسرای زیادی حرف میزنه و وارد رابطه مجازی عاشقانه میشه همزمان با دو سه نفر

پسره میفهمه و مادر دختره میگه همینجا تموم کنید نامزدی رو چون هیچوقت یادت نمیره این کار بد دختر منو اما پسره ولش نمیکنه، بعدش پسره خیلی بد گمان میشه خیییییلی در حدی و همش نامزدشو کنترل میکنه همه جوره، خلاصه عقد میکنن و ازدواج،  اخلاق پسره بعد این قضیه خیییییلی خراب میشه، اما واقعا نمی‌فهمم چرا دختره رو ول نمیکنه،  کتک و بد اخلاقی و خیانت میشه کار ثابت شوهره، خانومه میگه بچه بودم ی اشتباهی کردم بعدش خیلی بهش علاقه مند شدم عاشقش شدم 

حتی الانم ی بچه دارن شوهره باهاش خوب نیست

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

خواهرم و جاری‌ و مادر شوهرش تو یک ساختمونن و خونه خواهرم طبقه همکفه هرکس میره میاد از جلوی خون ...

عجب...من همیشه برام سواله چطور غیرت یه مرد قبول میکنه این مسلئه رو نادیده بگیره

والا من زنم شوهرم از این غلطا کنه تا قیام قیامت نمی بخشمش

من ی خانومی میشناسم ک تو سن کم ازدواج کرده، بعد اون موقه تازه با گوشی اندروید آشنا شده و تلگرام و ای ...

حالا باز خوبه این خانم پشیمون شده شوهرش هنوز بدگمانه

بعضیا مثل روز براشون روشن میشه بازم ریلکس ادامه میدن

حالا باز خوبه این خانم پشیمون شده شوهرش هنوز بدگمانه بعضیا مثل روز براشون روشن میشه بازم ریلکس ادام ...

اخه از مردای ایرانی واقعا بعیده 

چون تو این کشور معمولا مرد خیانت میکنه زن بدبخت میبخشه 

حالا اینهمه مردا خیانت میکنن زنا میبخشن ی بارم مردا تحمل کنن

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

زن همسایمونم هم با یکی دیگه از همسایه ها دوسته همه میدونن بعد زن همسایه متوجه شد کلی سرصدا راه انداخت ولی شوهر اون خانمی که خائنه گفته پشت سر خانومم حرف درمیارن من بهش اعتماد دارم کلی هم احترامشو داره

عجب...من همیشه برام سواله چطور غیرت یه مرد قبول میکنه این مسلئه رو نادیده بگیره والا من زنم شوهرم ا ...

همین دیگه شانس دارن حتی مدرک داشتن که رفته داخل خونه اونم ساعت 2 شب ولی حتی یک شکایتی نکردن هیچ به پدر خودشون نگفتن که مبادا به عروسشون فوش بده حالا جالبیش اینه 1 سال بعد اصرار کرد خونشو عوض کنه بره جای دیگه که هیچ فامیلی اطرافش نباشه بعد اینکه خونه رو عوض کردن رفتن همون خانوم رفت دادگاه اموال شوهرشو مصادر کرد چقد اینها شانس دارن هرکاری دلش خواسته انجام داده بقیه زبونشون بستن

اخه از مردای ایرانی واقعا بعیده  چون تو این کشور معمولا مرد خیانت میکنه زن بدبخت میبخشه  ...

اینکه بله خانم اگ واقعا پشیمون بشه و درست زندگی کنه قابل قبوله من از این ناراحتم ک بعضیا  از راه خودفروشی پول درمیارن و بعد با اون پولا دک و‌پوزی برا خودشون می سازن و با اون برا ما چس کلاس میان

همین دیگه شانس دارن حتی مدرک داشتن که رفته داخل خونه اونم ساعت 2 شب ولی حتی یک شکایتی نکردن هیچ به پ ...

همینو بگو...بخدا انگار هرچی پست تر باشی شانست تو زندگی بیشتره