2777
2789
عنوان

سال دیگه این موقع درچه حالی....

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج کردم

ناشناس من حرف بزنیم🙋🏻‍♀️🦋.                     https://daigo.ir/secret/6756131395                              زندگی همینه، یه روز با خنده می‌درخشی، یه روز اشکات تو سکوت شب می‌چکه. پذیرش یعنی با قلب شکسته‌ات آشتی کنی و بگی "تو همین حالم هم قشنگم". تحمل یعنی دلت از غم بترکه، ولی با نفسای لرزون بذاری زمان زخمات رو التیام بده. صبر یعنی تو تاریکی شب، با چشمای خیس به امیدی که میاد دل ببندی 🌙 همه‌مون یه جای دلمون زخمیم، ولی همین زخما قشنگمون کرده. بیا خودمون رو با اشکامون، با دلتنگی‌هامون، با نبودنای سختش، دوست داشته باشیم. عشق، یه نگاه ساده‌ست که دلت رو آتش می‌زنه و بعد آروم می‌کنه 🤍 بذار غم‌ها بیان و برن، زندگی رو با هر قطره اشک و هر لبخند عاشقانه زندگی کنیم 🕊️

نمیدونم این روز دقیقا۵۲روز ازسالگرد فوت شوهرم میگذره خودمم نمیدونم مجام چیکارمیکنم!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

که داند بجز ذات پروردگار، که فردا چه بازی کند روزگار...

حتی نمیتونم قطعی بگم چیزی که امروز دوست دارم اتفاق بیوفته، آیا فردا هم دوست خواهم داشت؟

یا حتی اگه دوستم داشته باشم، چرخ تقدیر قراره به میل من بچرخه؟!🥲بخوام منطقی باشم هیچ نظری نمیتونم بدم...