2777
2789
عنوان

ماجرای سینمایی زن بدلی چیه😑

686 بازدید | 16 پست

همین که امشب از ای فیلم داد

ان یه جوری بود کی فهمید اصلا این فیلم‌چی بووووود

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوف مال هزار سال پیشه

رامبد از اون دختره خوشش میاد اون جواب منفی میده

بعد زنه میخابه تو خواب زنه رامبده با بچه و ...

بعد بیدار میشه میره با رامبد مزدوج میشه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

این دختره ب آرش جواب رد داده بود رفته بود لندن درس خونده بود خیلی پیشرفت کرده بود ریسس شرکت بود و... یه شب یه مرد عجیب بهش گفت توآوم خوبی هستی باید خوشبختی رو تجربه کنی و زمان رو جوری عوض کرد ک دختره لتدن نرفت به خاطر آرش وموند باش ازدواج کرد  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

این زنه رفت لندن فکر کنم اومد پولدار شد اون آرشم عشقش بود دیگه این رفت و اونم درگیر زندگی خودش شد ازدواج نکردن،،بعد تو خواب و خیال فکر کرد ازدواج کردن و ۲ تا بچه دارن اون جوری دید احساس خوش بختی داره رفت سراغ آرش که نره خارج و بمونه ایران و فکر کنم با هم ازدواج کنن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

اهاااا چه جالب

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم