2777
2789
عنوان

میخوام جیک پوک زندگیموبگم بهتون

624 بازدید | 61 پست

چون کسی اشنانیست اینجا و ادمای زیادی برای درد دل ندارم ازتون نظرمیخوام(حقیقتش بیشتردلم روحیه و امیدواری میخوادبچها) خب خب شروع کنم

۲۲ سالمه سال97 عروسی کردم یه دخترسه ساله دارم شوهرمم28 سالشه غریبه

اخلاق شوهرم=بچهاتاحالادستش روم بالا نرفته ببینین بخداحتی روم دادم نزده خیلیییییییی ارامش دارم ازنظر اخلاقش، اروم، ساده، دلش پاکه،راستگووووو دروغ بگه زایه اس میفهمم سریع، توخانوادش پشت منه هرچی ک بشه، اهل دود دم حتی قلیون نیست، خصوصیات هیزی اصلاااااااانداره همه میگن 

خصوصیات بدش=تنبل و زیاد کاری نیست سالی چندماه کارمیکنه خیلییییی تنبله اراده کارنداره ضعیفه انگار زود خسته میشه(از بس تومجردیش همچی براش فراهم بود و سختی ندیده اصلااااا) 

چرا باش ازدواج کردم=فرارازخانوادم این پسرو نمیشناختم غریبه بود اومدن عروسی فامیلمون توعروسی منو دید ب مادرش گفت اینومیخوام فرداش اومدن خاستگاریم(دانشجوبیکاربود)اومدن خاستگاریم باباش خرپول بود منم تقریبا بچه سن بابام عصبی روانی بچها بخداوندیه خداقسم یبار باتفنگ ک باش میرفت شکار اومدبرای منومامانم که ماروبکشه(موادمیکشید،شیشه)من تک دخترم فقط دوتاداداش دارم یه۱۸ساله یه ۱٠ساله

بچهاخیلی عزاب کشیدم خونه بابام مامانم ناراحتی اعصاب گرفت بابام هنوز ک هنوزه مستجره ببینین بخداهمین امروز جنگ مامان بابام شدشدید مامانم دیگ تحمل نکرد قایم کنه ازم بهم گفت و حسابی گریه کرد گفت میخوام بیام پیشت قهرازبابات(من یه شهری عم حدود4ساعت فاصلمونه) بچهاچقدسبک میشم اینارومینویسم ادامشو توپست بعدی بگم؟؟؟ جایی نرید

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه اومدن خاستگاریم قبول کردم ارزوم بود فرار کنم ازدست خانوادم مامانم بخدا چندبار توبیمارستان اعصاب روان بستری شده بود خودم چ شب و روزایی که گریه نمیکردم اصلادرسم تومخم نمیرفت همش جنگ جنگ بابام جلومن با کمربند باکابل برق مامانمو زد سیاه کبودش میکرد خلاصه شوهر کردم به پسری ک بیکاربودو خدمت نرفته بود زنش شدم باهمچیش ساختم رفت سربازی باحقوق سربازیو بچه نوزادم زندگی کردیم الان رفته سره یکاری حقوقش خیلییییی کمه ن خونه داریم ن ماشین بچها ب طلاق فکرکردم اما خونه بابام روانی میشم شوهرمم اخلاقش عالیه اما ازلحاظ مالی افتضاحه مدتیه هی حرص میخورم ک ن خونه داریم ن ماشین ن حقوق درستی ناراحتم برازندگیم 

بعد الان بابام هی ازشوهرم میناله میگه بی عرضس شوهر دخترعمت خونه ماشین شوهردخترعموت خونه ماشین، بعضی ازفامیلام میگن واااا چطو تاالان یه ماشین نتونستین بگیرین دوستم امروز بهم گفت دیگ کی که ماشین نداره تویی فقط که ماشینی هم نداری جاریم ماشین دارن کوییک، بچها خیلی فشار مالی رومه اما اصلا هوای طلاق نزنه به سرم ن؟ مامانم الانشم اگ جایی داشته باشه میره قهر روز نامزدیمم قهربود خونه باباش من خیلی ضربه روحی خوردم خونه پدرم حتی تشنج مامانمم دیدم ب چشمم ازبس بابام زدش یبارم بابام خواست خودشو دار بزنه طناب دار بست توحیاط من خیلی کوچیک بود ده سالم بود اصلایادم نمیره

مگه باباش پولدار نیست 

اصلااااا کمک نمیکنه اصلاااا خدای خساسته چندروزه خرجی نداشتیم حتی روغن نداشتم هی سوپ و اش درست کردم ب باباش گفت خرجی نداریم گفت دوروز دیگ یارانه میدن خدااای خساست اما اخلاق شوهرم خیلی خوبه 

دیروز سوزن روقالی رفت توپام جییییغ زودم خیلی دردم کرد اومد کف پامو چندبار بوس کرد بهم ازادی هم میده هرجا دوست دارم میرم هرچی میخوام میپوشم دوستام فقط به ازادیم حسادت دارن از روزی هم ک عروسی کردم یبار توگوشیم نرفته

شغل شوهرت چیه عزیزم؟

تویه کارخونه کار میکنه روم نمیشه حقوقشو بگم ک ناامید شم ازهمچی حقوقش خیلی کمه امابیمه اس