2777
2789
عنوان

خانمایی که تجربه بارداری دارن

101 بازدید | 12 پست

عزیزای دلم من مشکل رحم و تخمدان ندارم . نه کیست دارم پریودام هم منظمه .جدیدا هم سونوگرافی رفتم و فولیکول هام هم در چرخه قاعدگیم اوکی هست . حالا برام سواله قبلترها من دو ماه هر ماه چهار بار اقدام کردم ولی باردار نشدم. درسته در حال حاضر قصد بارداری ندارم اما

میخوام از سلامت باروری خودم و همسرم مطمئن بشم. چه آزمایش های دیگه ای باید انجام بدم که بفهمم باروریم مشکل نداره و همسرم باید چه آزمایش هایی انجام بده.

منم مثل شما هیچ مشکلی نداشتم  

همسرم رفت دکتر براش ازمایش اسپرم نوشت 

تعداد و حرکت و … اسپرم ها بررسی شد مشخص شد یکم ضعیف هست

سه ماه دارو‌و‌تقویتی و همراهش طب سنتی داشتیم سه ماه بعدش اولین اقدام باردار شدم 

البته هیچ وقت قبلش اقدام بی محافظت نداشتیم چون بچه نمیخواستم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم به چه دکتری مراجعه کنم راهنماییم میکنی؟ طب سنتی رفتین گفتین میخوایم اسپرم قوی بشه؟ 

شوهر من متخصص کلیه ‌‌مجاری اداری رفتن چون فکر‌می کردن شاید واریکوسل داشته باشن

متخصص اورولوژی هم میتونن برن 

طب سنتی هم خودم توی نت سرچ کردم و هر چیزی که برای تقویت اسپرم لازم بود استفاده کرد به همراه دارو های گیاهی و عرقیجاتی مثل کاسنی و گداخته و عسل و‌پنج مغز و…

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
شوهر من متخصص کلیه ‌‌مجاری اداری رفتن چون فکر‌می کردن شاید واریکوسل داشته باشن متخصص اورولوژی هم می ...

فقط شیر موز با عسل و پر از آجیل بهترینه 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿