2777
2789
عنوان

هیچ وقت کسیو نفرین نکنین...

510 بازدید | 31 پست

من یه بار یکی رو که خیلی هم اذیتم میکرد نفرینش کردم یعنی طوری که از قران ارزوی مرگشو کرده بودم  اون شب خونه تنها هم بودم

شاید باورتون نشه ولی بعد چند دقیقه تو خونمون صدایی پیچید شبیه قران که انگار یکی داشت صحبت میکرد به عربی 

و مطمئنم از جای دیگه نبود رفتم تو حیاط دوباره رفتم خونه این صدا پخش شده بود نه تلویریون روشن بود نه چیزی نه صدای همسایه ای به خونمون میاد... و خیلی ترسیدم.... از شما هم میخوام تورو خدا کسیو نفرین نکنین که عاقبت خوبی نداره😔

چون دیدم خیلیاتون اینحا دارین خانوادتون یا یکی و نفرین میکنین گفتم بگمبهتون

دختر مازنی

بله برای همینه کسایی ک اهل نفرینن زندگی خوبی ندارن

بخودشون برمیگرده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا خب شاید همسایه پشتی بوده😐

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

🗿🗿

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

من فقط واگزارشون میکنم بخدا واگرنه کاری بهاشون ندارم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

آره دقیقا

من حتی اگه یه نفر بدترین کارو در حقم کرده باشه نفرین نمیکنم و میگم خدا خودش می‌دونه چطوری جوابشو بده.

نفرین انقدرررر انرژی منفی داره که حتی اگه حق باهات باشه هم بخشی از اون انرژی منفی به خودت برمیگرده