2777
2789

۵ تومن داشتم رفتم روشویی خریدم و چارتا خرتو پرت از دی جی کالا .. باز برا دو سه روز دیگه ک پول دستم میاد از الان نقشه کشیدم 😐😂😂😂

ولی خداییش چ حالی میده خرید 😂😂😂😂 

میخوام گلیم بخرم برا قسمت سنتی خونم .. پادرس رو عوض کنم اونم گلیمی بخرم . کلا به وسایل خونه خیلی علاقه دارم

🙏با احترام زیر۱۸سال نظر ندن لطفا🙏 ریپ هم نزنن🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردی؟

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

گفتی روشویی کردی کبابم

برای خونم یه روشویی خشگل خریده بودم اندازه سرویس نشد افتاده تو پارکینگ

یه روشویی کوچیکتر دوباره خریدم زدم سرویس

اون روشویی خیلی شگله😢

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
طلا بخر نتونی خرج کنی من با800تومنم طلا خریدم

من طلا خریدم اومد پایین خداشاهده قلبم گرفت😂😂😂💔

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    
طلا بخر نتونی خرج کنی من با800تومنم طلا خریدم

نمیدونم میخرم چیز میز 😐 وگرنه خیلی پول داشتم تا حالا ‌ ولی خریدم حالمو خوب میکنه ولی فکر کردن به ولخرجیش باز حالمو بد میکنه 😐🙄

🙏با احترام زیر۱۸سال نظر ندن لطفا🙏 ریپ هم نزنن🌹

پس اندازی ک صرفا پول جمع کنی باتوجه به شرایط خیلی فایده نداره.باید باهاش معامله کنی.البته ۵تومن خیلی نیس ولی خب یه تکه طلامیشه دیگه.هرازگاهی خرج کن هرازگاهی پس انداز.خرید کیف میده ولی باید هدف داشته باشی تا بتونی پس انداز کنی.موفق باشی