2777
2789
شرکت مشاور کلا از شرکتای نظارت و پیمانکاری با کلاس ترن

آبجیم تو اداره دولتی قرارداد بسته توش زده مهندس مشاور، بعد همکارش اصرار داره بهش بگه تو ناظری! حالا میگه کدوم بالاتره؟ همکارش مهندس ناظره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور با کلاس تره...پیمانکار پولدارتره....ناظرم کلا به درد نمیخوره

آبجیم تو اداره دولتی قرارداد بسته توش زده مهندس مشاور، بعد همکارش اصرار داره بهش بگه تو ناظری! حالا میگه کدوم بالاتره؟ همکارش مهندس ناظره

آبجیم تو اداره دولتی قرارداد بسته توش زده مهندس مشاور، بعد همکارش اصرار داره بهش بگه تو ناظری! حالا ...

تو اون اداره خاص نمیدونم چه معنی داره این دو کلمه. اگر حقوق و سختی کارشون یکسانه اهمیت نده

تو اون اداره خاص نمیدونم چه معنی داره این دو کلمه. اگر حقوق و سختی کارشون یکسانه اهمیت نده

خیلی تفاوتی نداره حقوق آبجیم دو میلیون تومن بالاتره و با اضافه کاری حدود 4 میلیون فرقش میشه. سختی کارو نمیدونم تازه رفته ولی اون همکارش 5 سال سابقه کار داره و سرش شلوغه و همش بازدید میره

خیلی تفاوتی نداره حقوق آبجیم دو میلیون تومن بالاتره و با اضافه کاری حدود 4 میلیون فرقش میشه. سختی کا ...

اره ناظر بازدید داره. اما ما مشاوریم بازدید نداریم.منتها جلسه و ماموریت زیاد داریم.