2777
2789
عنوان

کار با نیسان چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 27575 بازدید | 55 پست
شماخودتون یااطرافیانتون داشتن دیدین؟

میگم دیگه چن سال پیش داشتیم اون موقعه کمپرسی بود نیسانمون شوهرم تو کار حمل ماسه بود خوب بود . بعد فروختیم چون املاک هم داشتیم پول خرید و فروش ملک بهتر بود . 

سرمایمون رو یکی بالا کشید .الان سه روزه باز شوهرم نیسان خریده .انشالله ک خیر باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نیسان یخچالی بهتر از  باریه ولی اگه کارشو بتونه پیدا کنه  اگه نه که باری بهتره

خودشم بیشتر نظرش رو یخچالیه ولی من فکرمیکنم باری کاربراش بیشترباشه همه چی میشه باهاش جابجاکرد

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...
میگم دیگه چن سال پیش داشتیم اون موقعه کمپرسی بود نیسانمون شوهرم تو کار حمل ماسه بود خوب بود . بعد فر ...

آخی عزیزم خیره انشاالله براتون پربرکت باشه 

اگه فوضولی نباشه از شما یخچالیه مدلش چنده چه قیمت گرفتید؟

خودشم بیشتر نظرش رو یخچالیه ولی من فکرمیکنم باری کاربراش بیشترباشه همه چی میشه باهاش جابجاکرد

توکل ب خدا کنید و بخرید .هیچی هم نباشه سال بعد قیمت خودش دوبرابر میشه با این وضع مملکت . 

توکل ب خدا کنید و بخرید .هیچی هم نباشه سال بعد قیمت خودش دوبرابر میشه با این وضع مملکت . 

آره خب اینم که هست 

خیلی ممنون جواب دادی گلم

آخی عزیزم خیره انشاالله براتون پربرکت باشه  اگه فوضولی نباشه از شما یخچالیه مدلش چنده چه قیمت ...

نه گلم بدون یخچاله . مدلش۷۴و بی رنگه (یعنی اصلا تصادف نداشته)۳۶۰خریدیم .فنی اش هم کارشناس گفته خوبه 

شهرمون تبریزه .

یکی دیگم مد نظرمون بود مدل۹۵بود اونم ۵۵۰گفتن 

من خالص گفتم روزی مثلا دو تا مسیر میرن ۱۵۰۰ اینا میگرن اونایی هم   که خیلی فعالن ۲تومن هم ...

خب اگه خالصش انقد باشه که خیلی خوبه

نه گلم بدون یخچاله . مدلش۷۴و بی رنگه (یعنی اصلا تصادف نداشته)۳۶۰خریدیم .فنی اش هم کارشناس گفته خوبه& ...

همینم خوبه انشاالله خیرشو ببینین

انشاالله

سلام عزیزم شما چیکار کردین بالاخره؟نیسان خریدین؟اگه آره چه قیمتی خریدین؟درامد داره یا نمیصرفه؟

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌