2777
2789

خیلی پررو هس وقتی در بازه میبینی میندازه میاد تو خونه 😐

وقتی میرم بیرون میگه خاله کجا میری میام باهات 😑

وقتی میرم سوپری میاد دنبالم خوراکی ورمیداره و از مغازه می‌ره بیرون 😐

بااین که همیشه براش میخرم ولی اون روز پول زیاد همرام نبود اینم رفت یه بیسکوییت ۲۴تومنی و داشت😐بعد من رفته بودم یه پلاستیک فریزر بخرم پول همون قدر ورداشته بودم موندم چیکار کنم گفتم بیسکوییت و بزار بریم پول ور دارم بیام برات بخرم همونجا زد به گریه و جیغ کشان و داد زدن 😑😑😐😐😐

دیگه موندم بخدا باهاش چیکار کنم 😐🤦🏻‍♀️

army:)..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

یه بار بترسونش بچه ی خوبی میشه

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

خودت پروش کردی وقتی جوابشو ندی میره 

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

ببخشیدا ولی خودت بی عرضه ای

میاد تو بکنش بیرون مگه حالا بود و نبود یه همسایه چیه ک مراعات میکنی

میاد خوراکی ورمیداره خودت عادتش دادی دفه دیگه اومد بگو این همراه من نیست بنویس ب حسابشون

ما خودمون سواری میدیم بعد شاکی ک چرا فلانه بهمانه