2777
2789
عنوان

تاپیک دعوای شوهرم

366 بازدید | 5 پست

ممنون از همه تون که برام دعا کردین 🤍 

خداروشکر عموی شوهرم متوجه شده بود رفته بود جلوشونو‌ گرفته بود نداشته بود برن 

الآنم شوهرم خونه عموشه حالش خوبه 

بازم ممنون از همتون 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

ولی شک نکن در فکر تلافیه

این الان آتیش زیر خاکستره

یکی هم همین حرفو سه سال پیش به شوهرم زد بقیه جلوشو گرفتن نذاشتن بره طرفو لت و پار کنه

چند روز پیش تو گوشیش دیدم داره با یکی براش نقشه میکشه انتقام بگیره!!!!!! 

یعنی این مدت منتظر یه فرصت مناسب بوده.

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی شک نکن در فکر تلافیه این الان آتیش زیر خاکستره یکی هم همین حرفو سه سال پیش به شوهرم زد بقیه جل ...

فعلا که آروم شده شنبه هم قراره بره دادگاه 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
فعلا که آروم شده شنبه هم قراره بره دادگاه 

میدونی شوهر من سه سال گذشته فکر میکردم فراموش کرده

خیلی میترسم

امیدوارم برا شما حل شه همینجا دیگه کش پیدا نکنه🙏♥️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️