2777
2789
عنوان

کمک مربی مهد کودک چه وظایفی داره

117 بازدید | 6 پست

سلام ۱۸ سالمه مهد کودک داداشم کمک مربی میخواد میخوام برم کمک خرج خانوادم بشم 

ماهی ۳ تومن میده

از ساعت ۱۰ تا ۳ 

دیگ مدرسم تموم شد برای کنکور کتاب و کلاس میخوام ثبت نام کنم

حداقل پولش رو میتونم با کار کردن بدست بیارم 

ولی بازم دودلم

کمک مربی چ وظایفی داره ؟ 

کسی هست از بین شما تجربه داشته باشه؟

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

مراقبی که بچه ها با هم دعوا نکنن، شاید اگه خیلی کوچیک باشن پوشک کردنش رو بهت بسپرن، کارایی که مربی میگه بستگی به اخلاق مربی هم داره

خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی.     هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊
مراقبی که بچه ها با هم دعوا نکنن، شاید اگه خیلی کوچیک باشن پوشک کردنش رو بهت بسپرن، کارایی که مربی م ...

اها پوشکککک:/😐😂

بیشتر دودل شدم

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها پوشکککک:/😐😂 بیشتر دودل شدم

من بودم قبول میکردم، بچه ها خیلی انرژی خوبی دارن، مطمئن باش چند ماه که بری خیلی روحیه ت بهتر میشه، حالا شایدم کار پوشکو بهت نده، خیلی بستگی به مربی داره، مثلا مربی پسرم غذا دادنو سپرده بود به کمکش

خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی.     هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊
من بودم قبول میکردم، بچه ها خیلی انرژی خوبی دارن، مطمئن باش چند ماه که بری خیلی روحیه ت بهتر میشه، ح ...

خودم دوست دارم برم . اولین تجربه کاریمه 

هم ب پولش احتیاج دارم 

خودم دوست دارم برم . اولین تجربه کاریمه  هم ب پولش احتیاج دارم

برو به امتحانش میرزه 😊

برو به امتحانش میرزه 😊

اامیدوارم ک از پیش بر بیام 

ممنون ازتون🍀