2777
2789

بچه ها همیشه بهترین چیزا رو که خواسته براش فراهم کردیم.هرچی گفته گفتیم چشم.اما متاسفانه مشکلاتی بامن داره:

مشکل اولش اینکه من خودم معلم هستم و دختری داخل مدرسه ای که من داخلش درس می دم .هر وقت میاد خونه هی میگه مامان چرا داخل این مدرسه درس میدی آخه مدرسه قطع بود.

مشکل دوم اینکه من چون که داخل اون مدرسه درس میدم متوجه شدم دوستانش درمورد چیزایی باهاش حرف میزنن( با اینکه من براش خودم کامل توضیح دادم ولی باز هم با این حا خیلی درمورد بعضی از مسائل کنجکاوی می کنه و حتی یکبار شنیدم که یکی از بچه های مدرسه گوشی آورده نشونش داده) 

و مشکل آخر این هستش که دیدم داخل تبلت و گوشیش نگاه کرده بار اول به روش نیوردم ولی بعد از اینکه چندین بار تکرار کرد گفتم که دلیل این کار چیه؟گفت دوستام میگن که وجه نبینی باهات دیگه دوست نیستیم.

از مشاور هم کمک گرفتم گفتش که بچه ها در این سن خیلی کنجکاو میشن و عادی هستش و بعد از چند ماه یادشون میره

ولی من خیی نگران هستم چون همسایه پسر هم داریم که یکسال ازش بزرگتره و من بیشتر اوقات خونه نیستم.

نباید گوشیش سیم‌کارت داشته باشه

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عرض معذرت منم دختر دارم و لازم نمی‌بینم دوستاش غیر موجه باشند بهتر دوستاش ازش دور کنی و براش دوستان جدیدی پیدا کنی اصلا چرا دوستی با دیگران تا خودتون هستید لازم نیست بعضی مسایل هم نیاز نیست براش توضیح بدید به سنش نه این سن 

راستش بخواید منم تو این سن وقتی اولین بار متوجه شدم قضیه لک لکا منتفیه.کلی سرچ کردم تا مدتی تپش قلب و کنجکاوی داشتم.بعد دیگه تموم شد 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا