2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا در چه موردایی دروغ میگه؟  روانپزشک. بردیش؟  علت دروغگوییش چیه؟

همه چی 

همه چی دیگه فک کن از ب بسم الله

الانم کندش دراومده صد و خورده ای میلیون بدهکاره 

بمن کفته بود ۲۰ تومن 

بعد دیشب ریختن تو خونمون برا پولشون

تو چه مرحله ای هستی.؟  چه مشکلاتی داری؟

خونه بابامم یک ماهه

مشکلاتم اینه تحت امر خانوادشه  ریز و درشت زندگی رو میدونن خانوادش   مثلا از روش پیشگیری ما هم خبر داشتن 

الانم  چ‌بسا  ناراحت یا شرمزده نیست   همش هم میگه تقصیر توعه که خانوادت دخالت میکنن😑

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
نه متاسفانه  بنظرت چی خوبه برم یاد بگیرم

من یکی از دوستام با اینکه تحصیل کرده بود ولی چون شوهرش اجازه کار نمی‌داد ،بعد طلاق خیلی دست و بالش تنگ بود .این دوستم هم زد تو کار میوه خشک و الان یه کارگاه کوچیک داره تو اسلام شهر ،سه تا کارگر خانم هم براش کار میکنن.

به نظرم این کارها همیشه مشتری داره .

یه مدت هم خیار شور میزد ،این هم خیلی خوب درآمد داشت ،ولی میوه خشک راه دست تر بود براش و خوب یاد گرفت 

واقعاااا ففط بخاطر اینکه دروغ میگه خوب ببرش مشاوره اینکه دروغگو هستن ریشه در کودکیشون داره

همه کار کردیم 

بعد فردا روز یه گند از جا دیگه بلند میشه 

مامان بابام خسته شدن 

همش درگیر گندکاریه اینن

دیگه میگن بسه 

بزار بره پی زندگیش

خودشم گفته باشه طلاق

فقط تورو خدا یا ازدواج نکن یا سریع ازدواج نکن تو اطرافیانمون. اونایی که ازدواج مجدد نکردن هم خودشون ...

ابدا 

مگه خلم 

بچم بره زیر دست ناپدری

باباش چیکار کرد که ناپدری بکنه

خونه بابامم یک ماهه مشکلاتم اینه تحت امر خانوادشه  ریز و درشت زندگی رو میدونن خانوادش   م ...

آخ چقدر بد

شوهر منم مشروب خور رفیق باز ایراد گیر زبون تلخ اصلا با بچه کنار نمیاد کلا ازوناست که زندگی رو بمن زهر کرده و باعث شده افسرده بشم حوصله هیچی ندارم حوصله بچه رو ندارم کاش شرایط طلاق داشتم

عزیزم منم بخاطر بچم فقط تحمل میکنم خدا خودش شاهده ک چقدردارم عذاب میکشم

این نظر منه 

ما تو ایران یاد گرفتیم بسوزیم و بسازیم

اره بچه مهمه ،پس خودت چی؟؟

آدم نیستی؟؟حتی خدا هم راضی به عذاب بندش نیست

ابدا  مگه خلم  بچم بره زیر دست ناپدری باباش چیکار کرد که ناپدری بکنه

حالا جدایی گزینه بدی نیست.

ولی اگر شوهرت ورشکسته شده شاید بعداً این اخلاق دروغگویی ش رو بزارن کنار و خوب بشه .

رجوع هم همیشه این جور وقتها گزینه خوبی ه.

یه مدت جدا باشید سر و سامون بگیرن