2777
2789
عنوان

آسم،فشار عصبی، تپش قلب🤦‍♀️بیاید

1285 بازدید | 23 پست

سلام من 15 سالمه، چندسال پیش احساس نفس تنگی داشتم رفتم دکتر و گفت آسم داری و اسپری بهم داد، مصرف کردم و چند مدت بعدش احساس میکردم قلبم درد میکنه، رفتم نوار قلب هم گرفت و گفت اینا فشار عصبیه، چندبار همین متخصص قلب و ریه رفتم تا وقتی دارو میخوردم بهتر بودم و الان یه احساسی دارم، بعضی وقتا نفسم میگیره، یا وقتی که گرسنمه یا عصبیم انگار یه حمله ای بهم وارد میشه،گاهی هم در حال عادی. عین یه تیک میمونه و قفسه سینم درد میگیره و اگه از اسپری زیاد استفاده کنم قلبم درد میگیره دیگه کلافه شدم، چه بیمارییه؟ خوب میشم؟ چه دکتری برم. میشه اسپری رو ترک کرد؟آسم درمان شدنیه؟؟؟

مگ نمیگی عصبیه؟

چرا برای روح و روانت ارزش قائل نیستی؟

برو روانپزشک همش خوب میشه

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
مگ نمیگی عصبیه؟ چرا برای روح و روانت ارزش قائل نیستی؟ برو روانپزشک همش خوب میشه

روح و روانم واقعا چیزیش نیست نمیدونم چرا میگن عصبیه من آرومم، نمیدونم واقعا شایدم عادت کردم به همین روال فکر میکنم عادیه و آرومم. خیلیم بیخیالم و استرسی نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روح و روانم واقعا چیزیش نیست نمیدونم چرا میگن عصبیه من آرومم، نمیدونم واقعا شایدم عادت کردم به همین ...

عزیزم منم تا دو ماه پیش فکر میکردم اصلا استرس ندارم

روانپزشکم گفت همه چیز تو ناخوداگاه ادمه

من حتی نمیدونستم که استرس ولی بعد ها مشخص شد چی بودم اصلا

شما لطف کن برو 

اینهمه دکتر رفتی اینم برو خب ضرر که نداره

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
روح و روانم واقعا چیزیش نیست نمیدونم چرا میگن عصبیه من آرومم، نمیدونم واقعا شایدم عادت کردم به همین ...

آسم هم مشکل عصبی میاره تازه بیماریهایی هستند که علت این دوهستن مثلا تیروییدی کم خونی دیابت چربی خون کبد چرب گوارشی

شاید افسرده باشی آدم سالم کمی استرس داره

علائم افسردگی چیه؟

من مشکل بزرگی که دارم اینه که وقتی میرم بیرون خیلی خجالت میکشم و احساس میکنم عالم و آدم از دیدن من حالشون بهم میخوره و به همین دلیل سعی میکنم زیاد نرم بیرون وقتیم میرم ماسک میزنم، ولی درحال حاضر با اعتماد بنفس ساختگی خیلی استوار قدم برمیدارم چون احساس میکنم اگه خجالتی بودنمو نشون بدم چندش بنظر میرسم، همین فقط اذیتم میکنه و استرسیم میکنه 

آسم هم مشکل عصبی میاره تازه بیماریهایی هستند که علت این دوهستن مثلا تیروییدی کم خونی دیابت چربی خون ...

الان من نمیدونم آسمم فشار عصبی میاره یا فشار عصبیم آسم آورده، آخه پدربزرگمم آسم داشت

بیخوابی هم داری چه قرصی دکتر بهت داده 

نه عزیزم فقط زمانی که اشفتگی افکارم زیاد میشه خوابم نمیبره یا خوابای اشفته میبینم

قرص تجویز نکرده با صحبت حلش میکنه