2777
2789

من می خواهم باردار بشم حدود ۸ماهه تو اقدامم اما تا حالا نشده بعد رفتم دکتر میگه هیچ مشکلی نداری فقط باید وزنت و بیاری پایین 

کسی بوده که با کاهش وزن باردار شده باشه یا افزایش وزن روی بارداریش تاثیر داشته باشه 

خیلی حالم بده 

منم تو اقدامم گفتن وزنتو باید بیاری پایین تاثیر داره ظاهرا

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا ۵۸کیلو بودم اما یه سالی هست باشگاه رفتن و تعطیل کردم و ۱۰کیلو افزایش وزن دارم 

هیچ دارویی هم دکتر بهم نداده میگه چون تو نازا نیستی یا تنبلی نداری 

به منم همین و گفتن عزیزم من یازده ماهه اقدامم ...وزنم و از 87رسوندم به 78...باید وزن کم کنی ...بعضی بدن ها کشش چربی اضافی رو ندارن

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

بدون کاهش وزن هم میشه باردار شد ولی بارداری سخت و پر خطر میشه. به همین خاطر باید اول وزنتون رو کم کنید

بارداری سخت و پر خطر از نظر شما فقط یه حرف ساده هست اما از نظر کسی که بارداری رو تجربه کرده متوجه میشه که چقدر استرس توی دوران بارداری زیاده

البته من تنبلی دارم که بخاطر اضافه وزنمه

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
به منم همین و گفتن عزیزم من یازده ماهه اقدامم ...وزنم و از 87رسوندم به 78...باید وزن کم کنی ...بعضی ...

چقدر خوب ایشالا که زور باردار میشی 

با رژیم غذایی یا ورزش؟

با ورزش کردن وزن کم کرد یا رژیم غذایی ؟چه مدت بعد کاهش وزن باردار شد ؟دارو مصرف می کرد

دارو نه

هم ورزش میرفت هم رژیم داشت

ماه دوم بعد کاهش وزن باردار شد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
چقدر خوب ایشالا که زور باردار میشی  با رژیم غذایی یا ورزش؟

با رژیم گلم ...از غفاری دایت رژیم یک ماه گرفتم بعد خودم کم کم تو رژیمم تغییر ایجاد کردم واسه ماه های بعد کم کردم باید حداقل 70بشم