هرگز گلزار رو دنبال نمیکردم دو هفته پیش یه فیلمی گذاشت گفت دست از سر من بردارین من شش صبح تا دوازده ...
نه من خیلی خوشحال شدم ازدواج کرده الان خیلی بیشتر دوسش دارم و طرفدارشم چرا خودکشی کنم هزار تا زن که نمیتونست بگیره یکی گرفت و حتما لیاقتشو داشته ولی اینکه باباش فلانه و اینا همش چرته حالا حتما خبرش بیرون میاد
اگه دوست داشت میومد.اگه دوست داشت تلاش میکرد.اگه دوست داشت درک میکرد.اگه دوست داشت صحبت میکرد.اگه دوست داشت کنار میومد. اگه دوست داشت "میموند".خودتو گول نزن.🌱
نه من خیلی خوشحال شدم ازدواج کرده الان خیلی بیشتر دوسش دارم و طرفدارشم چرا خودکشی کنم هزار تا زن که ...
منظورم به تو نبود حرف بدی نزدی که 😁کل سایت و اینستارو گفتم
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
قرار نیس چشمش دنبال مال کسی باشه ولی نمیره فقیر بگیره که دو روز دیگه با مال و اموال این عقده ای باز ...
سیندرلا😁🤦
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید