2777
2789
[QUOTE=294871246]برای مردها که اصلا مهم نیست این ماییم ک وفادار میمونیم تا سرما بخورن شوهرمن ماه رمض ...

جای خواب و اصلا جدا نکن حالا میخواد هرچی باشه تا وقتی تو یک خونه این باید باهم بخابین مگه بره سفر یا شما نباشی کاری داشته باشی 

💕🌸☘️🌹

هیچ حسی نداشتم بهش اشتباه کردم 

آخییییی چقدر بد 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای خواب و اصلا جدا نکن حالا میخواد هرچی باشه تا وقتی تو یک خونه این باید باهم بخابین مگه بره سفر یا ...

ای بابا.همیشه هیچ جیزیکطرفه نمیشه فقط منم دارم بازندگیم میجنگم به خاطرش.ولی الان انقدربی تفاوت شدم نسبت بهش که حدنداره.تا یک هفته پیش صبح میرفت شب میومددلم براش تنگ میشدببین الان جکارکرده که اصلانمیخوام ببینمش میادشباخونه حرص میخورم.دوستدارم ازش فرارکنم صحبت میکنم الکی حوابشومیدم

خیلی پولدارم😅
جای خواب و اصلا جدا نکن حالا میخواد هرچی باشه تا وقتی تو یک خونه این باید باهم بخابین مگه بره سفر یا ...

اونموقع هامن روزه میگرفتم مجبوربودم بیداربمونم شوهرم نمیگرفت میرعت میخوابیدمن میخوتبیدم سحرخواب میموندم بعدش میرفتم پیشش میخوابیدم 

خیلی پولدارم😅
ای بابا.همیشه هیچ جیزیکطرفه نمیشه فقط منم دارم بازندگیم میجنگم به خاطرش.ولی الان انقدربی تفاوت شدم ن ...

هر چی سخت تر بگیری بدتر میشه 

همه به فکر خودشونن 

شوهر شمام همین طور 

توقع نداشته باشیم ازشون اعصاب خودمون راحت تره بخدا

💕🌸☘️🌹

هیچی ازاین گوشی درنمیادبروتنبلی نکن ازاین به بعدصبح زودتربلندشوانقدرلذت داره من همیشه تا۲درازکش بودم ...

نمیشه صبح زود بیدار شدنی سگ اخلاق میشم هرکیو میبینم باهاش دعوا میکنم سر یه چیز بیخود 

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
نمیشه صبح زود بیدار شدنی سگ اخلاق میشم هرکیو میبینم باهاش دعوا میکنم سر یه چیز بیخود

اره منم همینطوری بودم.ببین ۱۱میشه ۱۰و۵۰قاطی بودم.یااگرخوابمم کامل نمیشدهمینطور.الان نه دیگه اخه خسته شدم بودم خودم دیدم وقتم داره به بطالت میره

خیلی پولدارم😅
اره منم همینطوری بودم.ببین ۱۱میشه ۱۰و۵۰قاطی بودم.یااگرخوابمم کامل نمیشدهمینطور.الان نه دیگه اخه خسته ...

کلا ساعت ۹ اینا بیدار میشم ولی تا یکی دوساعت میشینم رو تخت 

و اصلا پا نمیشم جمعه ها با بدبختی رو تخت امتحان میدم باورت میشه

کلا تا ظهر اگ بلندم بشم نمیتونم کاری کنم حتی یادگیریم صبحا صفره هیچی یاد نمیگیرم بعد از ظهر شروع میکنم درس خوندنو

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
کلا ساعت ۹ اینا بیدار میشم ولی تا یکی دوساعت میشینم رو تخت  و اصلا پا نمیشم جمعه ها با بدبختی ...

منم همینطوربودم وعاشق شب‌.شب کاراموانجام میدادم تاظهر بخوابم اماخودم خسته شدم دیشب۴خوابیدم صبح ۹بیدارشدم.😁

خیلی پولدارم😅
ببین یک قهوه فوری یانسکافه بخوراصلا سرحال وباانرژی

موقع مدرسه مجبوری میخوردم 

کلا این سریم چون کافئین داره معتادش شدم وقتی نمیخورم سرگیجه و حالت تهوع میگرفتم بابام عصبی شد دیگ نخرید