یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالتو درک میکنم منم با یکی بودم که بعدش از هم جدا شدیم یعنی من کات کردم اما بذار یکچیزی بهت بگم
خدا به همه ما قدرت اختیار و اراده داده
من به شانس اعتقادی ندارم
هرکسی هرکاری بکنه خودش نتیجه رو میبینه گاهی ما خودمون آدم ها رو اشتباه انتخاب میکنیم
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها
نکشیده نمیدونه دوست داشتن جایگزین نداره فقط دردیه که باید باهاش کنار بیای
یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
منم احساسی نیستم ولی ربطی نداره تو میتونی دوست داشتن مامانتو با کتاب جایگزین کنی؟ اگه بتونی دوست داشتن نبوده وابستگی بوده عشق جایگزین نداره عقلانی رفتار کردن یعنی پذیرفتن جدایی نه جایگزین کردن خانوم
یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
ففط میتونمبگمتا یه مدت سعی کن توشلوغی باشی تا کم کمدلت ارومبگیره.عیب نداره اگه دلت گرفت گریه کن تاسبک بشی.امایه مدت سعی کن حتی الکیمشده بخندی..بری بیرونبادوستی فامیلی ..تا کمکمخوب بشی.امیدوارم هرچی زودتر حال دلت خوب بشه و کسی که واقعا لیاقتت رو داره سرراهت قرار بگیره و بعد انتخاب اونشخص اصلی بگیخدایا شکرتکه این قبلی نشد😘