2777
2789
عنوان

بچه ها ب کمکتون احتیاج دارم ماشینمون کنار ساحل شمال تپیده ب گل

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 63 پست
بچه ها الان ساحل طوفانیه موج هی میاد جلوتر ماشینمون بیشتر فرو میره تو اب ،چکار کنیم

اخی عزیزم  خودتو نگران نکن.ماشین به این راحتی غرق نمیشه.راه هایی که دوستان گفتن انجام بدید.درست شد لایک کن.منم نگران شدم

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوک مگه گفته

احتمالا بخاطری گفت تپید ماشین خودشون واونی اومد کمک خندش گرفت 

درسته الان جای خنده نبود ولی همین داستانو فردا که مشکل حل شد اسی تاپیک بزنه وتعریف کنه کلی میخندن چون جالب بود

عزیزم به محلی هابی که اونجا هستند بگین اگه کسی سراغ دارند تراکتور داره بگن بیاد نهایتا شما هزینه تراکتور میدین . تا صبح هم صبر کنید ممکنه ماشینتون آسیب ببینه . کدوم شهری اسی ؟ ساحل کجا گیرکردین؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ی عکس بفرست ببینم تپیدنتون در چ حده

ببین من الان نمیتونم عکس بدم ما اومدیم ویلا بچه هامون خوابشون میومد پیاده برگشتیم شوهرم و شوهر عمه ام الان اونجان

حرفات تو دلت جمع میشه جمع میشه جمع میشه یدفعه همرو میگی جنگ میشه
ببین من الان نمیتونم عکس بدم ما اومدیم ویلا بچه هامون خوابشون میومد پیاده برگشتیم شوهرم و شوهر عمه ا ...

بگو زنگ بزنن ۱۱۰ یا آتش نشانی چون واقعا خطرناکه اخبار گفته کلا هوا طوفانی و دریاها مواج هستن ماشینو ول نکنن اونجا 

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
شوهرم میگه یا زنجیر چرخ ببنده یا به دوتا لاستیک عقب چوب بینده 

زنجیر چرخ ک نداریم ولی چوب چجوری ،انقدم شوهرم عصبانیه ک بهش نمیتونم زنگ بزنم اصلااا

حرفات تو دلت جمع میشه جمع میشه جمع میشه یدفعه همرو میگی جنگ میشه