mmanmahsa مدیر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 248 عنوان فیبروز ابرو | مشاهده متن کامل بحث + 5343 بازدید | 31 پست هفته پیش ابروهامو فیبروز کردم ولی الان خیلی کمرنگه مخصوصا قسمت تاج که اصلا نمونده ارایشگر میگه ترمیم بیای درست میشه کسی تجربشو داره؟ 1402/03/17 | 23:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 248 خب کارشو راحت کرده با قلم راحت خطوط رو انداخته با دستگاه اوکی کرده درسته مراجعه کننده مثل منم دارید رنگ ابروش بره تو ۷ روز
مامانzآتوسا عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 مراجعه کننده مثل منم دارید رنگ ابروش بره تو ۷ روز بستگی داره به مارک رنگ و کاشت و پوست چرب و مراقبت من کل مراقبت هارو بهشون میگم مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
mmanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 248 بستگی داره به مارک رنگ و کاشت و پوست چرب و مراقبت من کل مراقبت هارو بهشون میگم خیلی مراقبت کردم ولی پوستم چربه
mmanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 248 خیلی مراقبت کردم ولی پوستم چربه میشه زودتر از ۱ ماه برم واسه ترمیم
مامانzآتوسا عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 خیلی مراقبت کردم ولی پوستم چربه پوستت چرب باشه ماندگاری کمتره فیبروز یکم ظریفه و برای شما مناسب نیست زود میره چرا بهتون پیشنهاد شید ندادن مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
mmanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 248 پوستت چرب باشه ماندگاری کمتره فیبروز یکم ظریفه و برای شما مناسب نیست زود میره چرا بهتون پیشنه ... اخه ابرو دارم فقط قرینه نبود !
مامانzآتوسا عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 میشه زودتر از ۱ ماه برم واسه ترمیم خب پوست زخمه باید مراحل طی بشه تا ترمیمم بشه پوست کاشت ابرو ثابت بشه بعد بری ترمیمم مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
مامانzآتوسا عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 اخه ابرو دارم فقط قرینه نبود ! میدونم با شید ابرو هاتون منظم میشده ولی خب کادری ماندگاریش بیشتر بوده براتوناگه دوست ندارید بحثش جداس🤌🏻 مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
mmanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 248 میدونم با شید ابرو هاتون منظم میشده ولی خب کادری ماندگاریش بیشتر بوده براتون اگه دوست ندارید بحثش ج ... اره کادر دوست ندارم
mmanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 248 پس با این اوصاف ترمیم هم برم ماندگاری نداره دیگه
مامانzآتوسا عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 پس با این اوصاف ترمیم هم برم ماندگاری نداره دیگه برو شاید بمونه بستگی به کاشتت و پیگمنتر هم داره و پوستت اونقدرا چرب نباشه مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
mmanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 248 برو شاید بمونه بستگی به کاشتت و پیگمنتر هم داره و پوستت اونقدرا چرب نباشه ممنونم عزیزم
nafass87 عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 760 بله عزیزم ترمیمم بری اوکی میشه الان ریزش رنگ داری صبر داشته باش من خودم میکروبلیدینگ انجام میدم سلام ببخشید مزاحم میشم من ماه پیش زدم بعد ۵ روز پیشم رفتم ترمیم الان ک داره زخماش میریزه خیلی کمرنگه صبر کنم باز پررنگ میشه ؟؟؟ ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
niyyaysh عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 381 سلام ببخشید مزاحم میشم من ماه پیش زدم بعد ۵ روز پیشم رفتم ترمیم الان ک داره زخماش میریزه خیلی کمرنگه ... سلام ماله شماهم ریزش داشت بعدش رنگ خطها بر گشت
nafass87 عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 760 سلام ماله شماهم ریزش داشت بعدش رنگ خطها بر گشت اره رنگش برگشت ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏