2777
2789
عنوان

فیبروز ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 5343 بازدید | 31 پست
مراجعه کننده مثل منم دارید رنگ ابروش بره تو ۷ روز

بستگی داره به مارک رنگ و کاشت 

و پوست چرب و مراقبت من کل مراقبت هارو بهشون میگم 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی مراقبت کردم ولی پوستم چربه 

پوستت چرب باشه ماندگاری کمتره فیبروز یکم ظریفه و برای شما مناسب نیست زود میره 

چرا بهتون پیشنهاد شید ندادن

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
میشه زودتر از ۱ ماه برم واسه ترمیم

خب پوست زخمه باید مراحل طی بشه تا ترمیمم بشه پوست کاشت ابرو ثابت بشه بعد بری ترمیمم 

اخه ابرو دارم فقط قرینه نبود !

میدونم با شید ابرو هاتون منظم میشده ولی خب کادری ماندگاریش بیشتر بوده براتون

اگه دوست ندارید بحثش جداس🤌🏻

پس با این اوصاف ترمیم هم برم ماندگاری نداره دیگه

برو شاید بمونه بستگی به کاشتت و پیگمنتر هم داره و پوستت اونقدرا چرب نباشه

بله عزیزم ترمیمم بری اوکی میشه الان ریزش رنگ داری صبر داشته باش من خودم میکروبلیدینگ انجام میدم

سلام ببخشید مزاحم میشم من ماه پیش زدم بعد ۵ روز پیشم رفتم ترمیم الان ک داره زخماش میریزه خیلی کمرنگه صبر کنم باز پررنگ میشه ؟؟؟ 

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏