2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فلوکستین خودم از امروز بازم شروع کردم بخورم

من این قرصو معرفی کردم بهت ولی اینم بگم اگه مشکلاتت در حد ناراحت شدن وقهر وآشتی دوران نامزدیه نخور ،اینو منی میخورم که صبرم زیاده ولی مشکلاتم وغمم کوه رو آب میکنه من میخورم که فقط زندگی رو تحمل کنم 

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔
پوکسایم و شبا باید مصرف کرد چون خواب آوره ولی فلوکستین نه

فلوکستینم اعتیاد پیدا میکنی بش؟

من ک خیلی لاغرم 

میترسم عوارضی بیشتر از چاقی داشته باشه

ولی دیگ هم خسته شدم فردا میرم میخرم

به نظرم چون آدم بی خیال میشه اشتهاش هم زیاد میشه  

اره ولی میشه بعد از یک مدت خودتو کنترل کنی رژیم بگیری

بعصی دارو ها هم کلا لاغر میکنن

بعصی داروهای اعصاب هم خودبخود چاق میکنن

ولی در کل هم باید بگم بنظرم یه چاق خوشحال خیلی بهتر از یه لاغر افسرده ست🥰

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...
تونستی کمش کنی؟ من سالن دارم مشتریا تا میان تو اولین واکنششون اینه که وای چرا اینقد چاق شدی خیلی دل ...

والا سه هفته پیش قطع کردیم دارو هام رو 

و الان دوباره بدنم واکنش داره میده و دارو لازم شدم 

تا هفته دیگه اگر خوب نشم باز باید برم دارو بگیرم 

فکر میکنم این قصه سر دراز داره و این دارو ها رو قطع کردن تا ته مرگ غیر ممکنه!

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه! من به خدا توکل میکنم ، خدا هم هیچ وقت ناامیدم نمیکنه ، می‌دونم.... آرامش توی زندگی توی بی فکریه! فکر نکنیم هی چی میشه و چی نمیشه!...

اره ولی میشه بعد از یک مدت خودتو کنترل کنی رژیم بگیری بعصی دارو ها هم کلا لاغر میکنن ولی بعصی دارو ...

درسته الان خیلی حالم بهتره یه خیلی چاق خوشحالم😄

دارم رژیم میگیرم باشگاه میرم

و منم ۱۴ کیلو

خیلی بده بدنم شدید باد کرده 😑

من از لاغری داشتم میمردم 😑

ولی حالا  چی شده بدنم ... 😑

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه! من به خدا توکل میکنم ، خدا هم هیچ وقت ناامیدم نمیکنه ، می‌دونم.... آرامش توی زندگی توی بی فکریه! فکر نکنیم هی چی میشه و چی نمیشه!...