2777
2789
عنوان

معجزه و خواص رازیانه برای زنان

57429 بازدید | 63 پست

🌿رازیانه مملو از هورمون های زنانه (استروژن)هست

و طبعش گرم وخشک هست

این گیاه دارای تنظیم کننده وضعیت هورمونی بانوان هست و رطوبت های بدن خانم ها را رفع میکنه💦

متاسفانه 😒امروزه به علت جابه جایی غلط تغذیه درجامعه ما از طب اسلامی-ایرانی.به سمت طب غربی و تغذیه غربی بانوان از مشکلات بسیاری رنج میبرن.

که از آن جمله میتوان به

💢دردهای دوران پریود

💢نامنظمی های این دوران مثل زیادی یا کمی خونریزی ماهیانه در حجم خون و یا در تعداد دفعات و در تعداد روزهای قاعدگی

💢لکه بینی

💢عفونت های مکرر زنان شامل ترشحات چرکی.

💢سوزش و خارش دستگاه تناسلی زنانه.

💢 اختلالات هورمونی در پرولاکتین و سایر هورمون ها استروژن و پروژسترون.

که همگی با رعایت کامل مثلث سلامت و مصرف مرتب

🔰عرق رازیانه مرغوب برای تمام بانوان نه تا صدوبیست ساله به میزان روزانه حداقل یک لیوان برطرف میشه

🍀رازیانه به علت داشتن استروژن و داشتن طبع گرم اثرات خوبی روی شادابی و شفافیت پوست و لکه های پوستی داره😍

✅✅✅✅✅✅✅ رازیانه در رفع چین و چروک های پوست زنان بسیار موثر هست

و باعث تدام جوانی چهره خانم ها میشه

واسه کبد چرب چیکا کنیم

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

⚛⚛ رازیانه از دیدگاه طب سنتی:

تقویت کننده قوای بینایی و معده است

⚛⚛ رازیانه سبب افزایش تولید شیر میشه به خصوص نوع تازه آن

⚛⚛ دمکرده رازیانه به همراه انجیر در برخی انواع سرفه و آسم و تنگی نفس مفید هست.

✅✅ رازیانه باعث ازدیاد میل جنسی خانم ها میشه

⚛⚛ رازیانه قاعده آور است

ممنون عزیزم 

با چی بخوریم رازیانه رو

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

👇👇👇👇👇دقت کنید

🌿🌿اگر شیره ریشه رازیانه

را خانم ها بصورت بمالند از

درآوردن ریش جلوگیری میکند.

🍁🍁برای نقرس میتوان از دمکرده رازیانه استفاده کرد

✔️✔️ مادران شیرده از دمکرده رازیانه گاهی اوقات استفاده کنند چون باعث ازدیاد شیرآنها میشود و هم ضدنفخ است و از دل درد کودک جلوگیری میکند

رازیانه توی دوران پریودیم میشه خورد؟

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

و در آخر در زمان پریودی از رازیانه استفاده نکنید

و  برای پاکسازی بدنتون از دمکرده نعنا خشک استفاده کنید که از انواع آنتی بیوتیک ها سریع تر عمل کرده و سریعا پاکسازی انجام میشود.

❌❌ مصرف رازیانه در افراد مستعد کیست و توده سینه ممنوع است❌❌❌❌❌

افرادی که گرم مزاج هستن چند قطره آبلیمو به دمکرده آن اضافه کنن

خیلی خوبه،کلا میگن رازیانه گیاه زنان هست.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷