2777
2789

دیروز منتظر سفارشم بودم یهو یه اقاییییی یه مردییی با یه شلوار خاکی  اومد که سفارش بده 

یهو که دیدمش جذب پاهای پر ش شدم😅🤦‍♀️

تا رسیدم به صورتشو دیدم چشم ابرو مشکیه😍

یعنیااا معلوم بود واقعا مرده 🤭اندازه لباساش متناسب با بدنش بود نه جذب نه گشاد

راستی ته ریش داشت با موهای کوتاه اما پر 

فک کنم قدش ۱۸۰ اینا بود 

نمیدونم چرا حس کردم بسیجیه😂

خیلی باحال تعریف کردی😂😂😂

من اولین بار که دیدمش عاشق ظاهرش شدم 

گفتم جون بابا چه جیگری 

دیگه خودت تا اخرشو بخون 😂

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه از این نگاها نکنید😂؟

اگه طرف کسی توی زندگیش باشه ببینتت تیکه تیکت میکنه😂:)

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

منم دقیقا اول جذب هیکلش شدم😂🤦‍♀️قدش ۱۸۹ ولی بعضی وقتا پشیمون میشم چون کنارش وایمیسم اعتماد بنفسم میره😑

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
میشه از این نگاها نکنید😂؟ اگه طرف کسی توی زندگیش باشه ببینتت تیکه تیکت میکنه😂:)

بابا من که نخواستم وارد رابطه شم 

فقط یه حس زودگذره که نباید بخاطرش تن به کاری داد😂🤦‍♀️