2777
2789

می‌خوام زیر بارون دعا کنم 

هرکی میخواد صلوات بفرستم براش لایکم کنه 💖

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل

اره ولی یساعت زیر بارون رو موتور بودیم و جایی نبود ک وایسیم تا بند بیاد الان خییییس اب اومدیم خونه😂😂😂خیلی باحال بود

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش بحالتون اینجا دیگه بارون نمیاد

جنوب هستین ؟ اینجا این چند روز خیلی گرم شده بود 

الان خنک خنک خیلی خوب شده 🤩😍

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل

برای آزمون سه تیرماه منم دعا کنید لطفا 🙏🏻💙

سرنوشت ساز هست برام😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

امضام

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اره ولی یساعت زیر بارون رو موتور بودیم و جایی نبود ک وایسیم تا بند بیاد الان خییییس اب اومدیم خونه😂 ...

منم خیس میشم ولی اشکال نداره تا باشه از این خیس شدنا 

۲۴ خرداد خوب پیش بره برام

برای آزمون سه تیرماه منم دعا کنید لطفا 🙏🏻💙 سرنوشت ساز هست برام😔

چشم انشالا همونی که میخواید بشه 🌸✨

جنوب هستین ؟ اینجا این چند روز خیلی گرم شده بود  الان خنک خنک خیلی خوب شده 🤩😍

آره ما از عید کولرامون روشن شد الان که دیگه خیلی  گرم شده هوا شما نهایت استفاده رو ببرید از هواتون

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲