2777
2789
عنوان

دیگه دلم بااین زندگی نیس

422 بازدید | 26 پست

مامانم امروز میگفت هر وقت میگفتن گلزار نون قیافشو میخوره من باخودم میگفتم دختر منم قراره نون قیافشو بخوره ،ولی آنقدر محدودم کرد که من جز سر کوچمون که گهگداری رد میشدم جایی نرفتم و اصلا تو اجتماع دیده نشدم از همون سرکوچه ام خواستگار اومدو تو۱۷ سالگی ازدواج کردم شوهرم ۱۰ سال ازم بزرگتره یچیز هست که من واقعا قبولش دارم رابطه با آدم سن بالا تورم پیر میکنه من پیر شدم تو فشار زندگی قرار گرفتمو داغون شدم انقد که داییم میگفت تو خوشگل فامیل بودی چرا اینجوری شدی ،تو دانشگاه بارها ازم خواستگاری شد ولی من متاهل بودم ،نمیگم خیلی خوشگلم نه ولی بدم نبودم که اینجوری سر سری بدون عشق باکسی که هیچیش ملاک ازدواجم نبود ازدواج کردم الان پشیمون نیستم زندگیم خوبه ولی اون زندگی عاشقانه و رویایی نه دیگه از بی حسی من شوهرمم بی حس شده 

وکیل شیطون بلا💛تعلیق شده کاربر دانشجو حقوق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه ازدواج تو سن کم واقعا خوب نیست و عواقب جالبی نداره 

پشیمونم ولی پشیمون الکی جوری که اگه جدا بشم همه میگن مگه چش بودو چیزی ندارم که بگم

مهم اینه از زندگیت راضی هستی به حاشیه فکر نکن

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

مهم اینه از زندگیت راضی هستی به حاشیه فکر نکن

فکر میکنم اونقدری که باید عزیز باشم تو این زندگی نیستم فکر میکنم هرکس دیگه ای شوهرم بود منو رو چشاش میزاشت

قدر  زندگیتو بدون، بجاش شوهرت کمی پخته تر ،، بعدم ده سال اختلاف زیادی نیستم من خییلی بیشترم دیدم که فوق العاده اکتیو هستن،، بنظرم الکی خودتو درگیر کردی ،، میتونی خودت به زندگیت تغییر و رنگ و لعاب بدی

🤵‍♀️💗🕊

برو مشاور عزیز،ببخشید اینطور میگم شما بیشتر دارید تلقین میکنید که زندگی وقف مرادتون نیست،

خاله ی من با همسرش ۱۷ سال اختلاف سنی دارن و عاشق هم هستن،پدر و مادر منم ۹ سال اختلاف سنی دارن ،

اون یکی خاله ام هم با همسرش ۹ سال اختلاف سنی دارن

اینها ملاک نیست که شما رو آزار بده ،شما از لحاظ ذهنی خسته و افسرده شدید،

با مشاوره دید جدیدی رو پیدا میکنید 

سرنوشت، اسمش با خودشه ..هرچی توی سرمیگذره، همونو مینویسن✨😶
فکر میکنم اونقدری که باید عزیز باشم تو این زندگی نیستم فکر میکنم هرکس دیگه ای شوهرم بود منو رو چشاش ...

همه مردا که عشق ابراز نمیکنن شاید علاقه اون از صدتا عشق بالاتر باشه 

🤵‍♀️💗🕊
قدر  زندگیتو بدون، بجاش شوهرت کمی پخته تر ،، بعدم ده سال اختلاف زیادی نیستم من خییلی بیشترم دید ...

شوهرم خیلی دوسم داشت ولی آنقدر بد عشقی کردم که دیگه حتی باهاش صحبت ساده ام کنم یا باذوق چیزیو تعریف کنم توجه نمیکنه یا میزنه تو ذوقم مثلا بگم یچیز دیدم وای خیلی خوشگل بود سریع دهنشو کج میکنه آره بدو برو بخرش

فکر میکنم اونقدری که باید عزیز باشم تو این زندگی نیستم فکر میکنم هرکس دیگه ای شوهرم بود منو رو چشاش ...

این فکر از بیخ اشتباهه!میتونم هزار نفر رو برات مثال بزنم که هیچی از همه لحاظ کم ندارن ولی با آدم اشتباهی وارد رابطه و زندگی شدن و سر آخر به طلاق و جاهای نادرست کشیده شدن.شما خدا رو شکر کن شوهرت خوبه سربراه و سرش تو زندگیش و مشکل دیگه ای نداره.اینکه صرفا من زیبام و همه چی تمام البته به نظر مامانم نشد ملاک