2777
2789
عنوان

ینی لعنت ب مادرشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 45 پست
خیلیییی باید اعصابت قوی باشه چون بچه ها خیلی رو مخن به شدت رو مخن

آره میدونی خیلیییییی

من قبلا که سنم کمتر بود خیلییییی بچه ها رو دوست داشتم

هیلی حوصله اشو داشتم

همه جا بچه ها دور من جمع میشدن

اما از یجایی به بعد دیگه اعصابشونو ندارم

و اینکه معلم شدم هم کم بی تاثیر نیست دیگه بدتر اعصاب بچه ها رو ندارم

💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁 میفهمم..دختر منم رو فرش خالی کرده کار خاصی نکردم تمیزش کردم ردش کمرنگ مونده لاک قرمز تازه حرص نخ ...

اگه رو چیزی میریخت انقد عصبی نمیشدم تمام دماغشو صورتط کرده بود اخه دستو پا تا مچ و ساق کامل صورتی😭😭😭😭😭

ناشکری نکنییین  خدایی نکرده مریض بشه و بی حال    میگید کااش دوباره شیطونی میکرد. وقتی ...

اینم برام پیش اومده...... ولی شیطونی ی کاری باشه بشه جمش کرد اخههههه😭من ک نمیتونم تمام وسایلو احتکار کنم

آره میدونی خیلیییییی من قبلا که سنم کمتر بود خیلییییی بچه ها رو دوست داشتم هیلی حوصله اشو داشتم ه ...

بعضیا ریلکسن به خدا دیدم بچش ی کرم پودر گرون قیمت رو پخش کرده بود رو کل فرش .

بعد با خنده و بازی باهاش رفتار میکرد و جمع میکرد. میگفتم چرا چیزی نمیگی بهش 

گفت خب الان با جیغ و داد من زمان به عقب برنمی‌گرده و چیزی دست نمیشه چرا الکی اعصاب خودم و بچم خورد کنم بچه هم که دعوا و اینا هالیش نیست 😐😂

ماشاالله. اینجور نگو.فوقش ملحفه تشک و لباساشو دور میندازی ولی لذتی که برده رو با دعوا زهرش نکنی، بهش ...

😣اخه ب هرجای بدنش ک فک کنی مالیده این ب کنار..... د بی انصاف من دماغتو چطو پاک کنم

بجای لعنت کارگاهای کنترل خشم شرکت کن دکتر ثریا علوی نژاد سرچ کن کارگاهاش بدنیست کمکت میکنه بجز تربی ...

از بس خشممو کنترل کردم پدرم درومده دیگه نتونستم این یکیو کنترل کنم والا

بعضیا ریلکسن به خدا دیدم بچش ی کرم پودر گرون قیمت رو پخش کرده بود رو کل فرش . بعد با خنده و بازی با ...

واقعا همین کار هم درست ترین کاره ها

متاسفانه روزگار اعصاب برا ماها نذاشته 

ما بچه بیاریم روانی بارش میاریم🚶🏻‍♀️

خدایا من بچه نمیخوام😭😂

💔
بمیرم🥺چن سالشه حق داری حق با توعه ولی بچس نمیفهمه ک

1سالو6ماه ینی 10نفر نمیتونن نگهش دارن شوهرم ی ننصف روز خونه بود میگه بخدا تو خیلی تحمل داری اینو نگه میداری

بمیرم بد زدمش💔💔💔