2777
2789
اره، بیشتر هرچی توی ذهن خودت باشه میگه، الان شما واسه چکاری میخاین برین اینه بینی، اگه واسه چیز گمشد ...

اخه باورم نمیشه با این چیزا آدم بفهمه کار کی بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی هست ادم خودش میتونه؟ 

همین طوری نه 

باید موکل داشته باشی 

تازه موکل داشتنم شرط نیست ببینم موکلات این اجازه و قدرتو دارن

بعد باید روح و قلب پاکی رو داشته باشی تا بتونی شفاف و واضح آیینه ببینی 

بعضی مواقع هم باید به کمر ببندی 

اگه دوست دارین در این مورد بیشتر بدونین که اصلا چیه هست و چطوری 

میتونید به این ای دی تو تلگرام پیام بدین بهتون کاملا واضح و صادقانه جواب میدن و راهنماییتون میکنن 

[ i_AR_niCk@ ]

بستگی به کسی که انجام میده داره، من توی تلگرام ینفر برام اینه بینی انجام داد ولی نه بچه خواب کرد نه ...

دقیقا کسی که موکل و پری نداشته باشه نمیتونه آیینه ببینه وهمین طور باید روح و قلبشم واقعا پاک باشه 

تازه اگه موکلاش قدرت و توانایی و اجازه این کارو بهش بدن 

خیلیا الکی این کارارو انجام میدن پول از مردم میگرن و حقیقت و واقعیت کارو خراب میکنن بقیه هم فکر میکنن چرت و پرت در صورتی که نیست 

من اصلا به این چیزا اعتقاد و باوری نداشتم تا اینکه یه خانومی به نام خاتون نمیدونم چطور شد و سر راه هم قرار گرفتیم عکس منو دیدن 

بعد به مامان و خالم گفته بود ک من ۱۸ تا موکل دارم ک از بچگیم به من ارث رسیده یعنی خدا دادین  

و گفتن که بسیار بسیار قدرتمند ، زیبا ، با ارزشن پری هم داشتم 

میگن از هر صد نفر ی نفر پری داره تو دنیا و این افراد بسیار خاص و با ارزشن واقع میشن برا جوامع بشریت و خلقت 

بهم گفت باید شروع کنم به آیینه بینی و دعا و … 

باورتون نمیشه 

بار ها و بار ها در عین نا باوری انجام دادم و دیدم دعا هه هم به سرعت اثر کرد 

پشمام ریخت باهاش 

جالب ترش اینه که گفت بعد شیش ماه میتونم واضح ببینمشون 

الانم هر سوالی که بپرسم و اجازه جواب دادن داسته باشن میگن بهم 

خاتون گفت باید باهاشون ارتباط بگیرم خدارو شکر همه مسلمون و روحانین و اذیت و دردسر درست نمیکنن

چند روز پیشم ازشون پرسیدم گفتن ی خانوم و ی آقای دیگه بهمون اضافه شده 

اینقدر دوقشونو میکنم در حالی که نمیبینمشون 😄😁

بی صبرانه منتظرم که بتونم ببینمشون

اها راستی اگه دوست داشتین بیشتر بدونید در این رابطه  میتونید به ای دی تلگرامم  i_AR_niCk@  پیام بدین 

صادقانه و دوستانه هر سوالی که داشته باشین در این باره جوابتونو میدم 😇

بچه نابالغ باید باشه چون گناه نکرده میتونه ببینه

آدمای بزرگم اگه پاک و بی ریا باشن میتونن ببینن 

البته به قدرت و توانایی های موکلم بر میگرده این خیلی مهم ک موکل روحانی و خوب و همچنین قدرتمند باشه 

چون موکلای خبیثه و شرور اطلاعات دروغ میدن و بعدا اذیت میکنن و دردسر میسازن

پیش همه نرید برای دعا و آیینه دیدن حتما مطمئن شید که اون شخص واقعا درست کار و پاک و هدفش کسب درامد و پول گرفتن از مردم نیست چون خیلیا مبالغ زیادی میگیرن

در صورتی ک همش برای خودشون 

در واقع یه مبلغ ناچیز و خاصی بدی برای موکلی که برات کار انجام میده چون باید هرچند مدت یک باری براشون از اون پول قربانی بدی و خون بریزی اونایی که پولای زیادی میگرن همش برای خودشون 

شنيدم ولي نميدونم دقيقا چيه

ببینید اینه بینی یکی از علوم غریبه ، غیب با خفیه میگن بهش تو علوم نجوم شناسی و غیب هست همه هم قدرت و توانایی و اجازه این کارو ندارن

باید برای این کار حتما موکل داشته باشی اونم نه هر موکلی 

و همینطور روح و قلبتم پاک باشه 

اگه دیده یا شنیده باشین معمولا از بچه های سن پایین استفاده میکن برای دیدن اینه مدیوم بهشون میگن 

بنظرم این افراد ی جای کارشون میلنگه 

چون اگه واقعا درست کار باشن و موکلینشون مسلمون و روحانی باشه 

خودشون بدون هیچ بچه و چیزی میتونن ببینن

و این علم هم به همه داده نمیشه افراد خاص و مطمئن که خدا خودش میدونه توانایی کمک به بقیه رو دارن و سو استفاده گر نیستن 

متاسفانه این روزا همه دعا کن و آیینه بین شدن 

در صورتی که اکثرا میرن موکللا اجیر و تسخیر میکنن یا به کمر میبندد

ک کسب درامد کنن 

واینا اصلا قدرت و توانایی آن چنانی ندارن برای همین بیشتر گفته ها و دیده هاشون نتیجه عکس میده 

من اینو به چشم خودم دیدم 

راستش من خودم یه خانومی بود از افغانستان میگفت تو ۱۵ سالگی موکلاش بردنش و بهش کارو آموزش دادن و گفتم ک باید این کارو برای کمک به دیگران انجام بده خودشم استاد دانشگاه بود ولی متاسفانه طالبان همه زن هارو نمیزاره ک فعالیت کنن دیگه اومدن ایران خیلیم مطمئن چون همه چی رو شفاف و صادقانه میگه راجب کار و… بقیه نمیگن چون میترسن یا هم کارشون گیر 

این خانوم وقتی عکس منو تو کوشی خالم دید بهش گفت که ۱۸ تا موکل به من ارث رسیده  از دوران بچگیم یعنی خدا دادی 

گفت که باید شروع به کار کنم تا الان چند بار امتحان کردم واقعا در عین نا باوری دیدم و اثر کرد 

پشمام ریخت باهاش تا زه اینم گفتن ک بعد شیش ماه یا زودتر میتونم ببینمشون 

اگه دوست دشتین که بیشتر در این مورد بدونید من

ای دی تلگراممو میزارم براتون پیام بدین که بیشتر و واضح تر براتون توضیح بدم صادقانه و دوستانه 😇🩵🪐 

[ i_AR_niCk@ ]

ببینید اینه بینی یکی از علوم غریبه ، غیب با خفیه میگن بهش تو علوم نجوم شناسی و غیب هست همه هم قدرت و ...

من هم یجورایی حس ششم دارم و درست در میاد خواب های عجیب میبینم، ایدی یا شماره اون خانم رو داری بهم بدی ببینم ایا من هم میتونم موکل داشته باشم

من هم یجورایی حس ششم دارم و درست در میاد خواب های عجیب میبینم، ایدی یا شماره اون خانم رو داری بهم بد ...

واقعا حس ششم داری؟میشه بهم کمک کنی؟

یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم. دولت صحبت آن مونس جان مارا بس
دقیقا کسی که موکل و پری نداشته باشه نمیتونه آیینه ببینه وهمین طور باید روح و قلبشم واقعا پاک باشه&nb ...

عزیزم میتونی ی سوالی داشتم بپرسی خیلی ا نظر روحی حال بد هست خواهش میکنم