ببینید اینه بینی یکی از علوم غریبه ، غیب با خفیه میگن بهش تو علوم نجوم شناسی و غیب هست همه هم قدرت و توانایی و اجازه این کارو ندارن
باید برای این کار حتما موکل داشته باشی اونم نه هر موکلی
و همینطور روح و قلبتم پاک باشه
اگه دیده یا شنیده باشین معمولا از بچه های سن پایین استفاده میکن برای دیدن اینه مدیوم بهشون میگن
بنظرم این افراد ی جای کارشون میلنگه
چون اگه واقعا درست کار باشن و موکلینشون مسلمون و روحانی باشه
خودشون بدون هیچ بچه و چیزی میتونن ببینن
و این علم هم به همه داده نمیشه افراد خاص و مطمئن که خدا خودش میدونه توانایی کمک به بقیه رو دارن و سو استفاده گر نیستن
متاسفانه این روزا همه دعا کن و آیینه بین شدن
در صورتی که اکثرا میرن موکللا اجیر و تسخیر میکنن یا به کمر میبندد
ک کسب درامد کنن
واینا اصلا قدرت و توانایی آن چنانی ندارن برای همین بیشتر گفته ها و دیده هاشون نتیجه عکس میده
من اینو به چشم خودم دیدم
راستش من خودم یه خانومی بود از افغانستان میگفت تو ۱۵ سالگی موکلاش بردنش و بهش کارو آموزش دادن و گفتم ک باید این کارو برای کمک به دیگران انجام بده خودشم استاد دانشگاه بود ولی متاسفانه طالبان همه زن هارو نمیزاره ک فعالیت کنن دیگه اومدن ایران خیلیم مطمئن چون همه چی رو شفاف و صادقانه میگه راجب کار و… بقیه نمیگن چون میترسن یا هم کارشون گیر
این خانوم وقتی عکس منو تو کوشی خالم دید بهش گفت که ۱۸ تا موکل به من ارث رسیده از دوران بچگیم یعنی خدا دادی
گفت که باید شروع به کار کنم تا الان چند بار امتحان کردم واقعا در عین نا باوری دیدم و اثر کرد
پشمام ریخت باهاش تا زه اینم گفتن ک بعد شیش ماه یا زودتر میتونم ببینمشون
اگه دوست دشتین که بیشتر در این مورد بدونید من
ای دی تلگراممو میزارم براتون پیام بدین که بیشتر و واضح تر براتون توضیح بدم صادقانه و دوستانه 😇🩵🪐
[ i_AR_niCk@ ]