2777
2789
عنوان

کسی بچش این مشکلو داشته؟

185 بازدید | 16 پست

سلام دخترم چهار سالشه تقریبا .الان مدتی هست که غذارو خیلی طول میده تا بجوه مثلا یه قاشق رو بیست دقیقه میجوه قورت نمیده.

حتی غذاهای مورد علاقه اش.

منم متاسفانهگاهی واقعا از اینکه هیچی نخورده اعصابم خورد میشه دعواش میکنم

اخه چرا اینجوری شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دوستام اینطوریه

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

من که سه سال و نیم است اصلا غذا تو دهنش نمی کنه ذله شدم به خدا

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.

سلام دخترم منم جدیدا اینطوری شده

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
قدووزنش خوبه؟سانستول بی ضرره کلی ویتامین داره واشتهارو زیاد میکنه بخربده بخوره

نه وزنش کمه خیلی لاغره. سانستول زینک پلاس ودوتای دیگه هر کدوم دوره ای دادم

سلام دخترم منم جدیدا اینطوری شده

شما چجوری تحمل میکنید من واقعا خیلی ناراحتم حتی از صبح تا بعد ازظهر تو مهد هیچی نمیخوره حتی اب شاید کمی ابمیوه بخوره فقط میاد خونه هم چند قاشق بزور اونم دوساعت طول میده