2777
2789

من نمیدونم چه منم دوس دارم فاصله سنی بچه هام کم باشه پسرم دوساله اس از طرفی دلم میخواد اقدام کنم از طرفی سفت و سخت واسه آموزگاری نشستم خوندم اگه قبول بشم چی میشه؟اگه باردار بشم  دیگه قبولم نمیکنن؟ یا مرخصی میدن اصلا؟ یا  بزارم کنار بچه دومو فعلا؟ بعد 4 سالگی پسرم اقدام کنم دیر نیست؟ سازگار میشن بچه ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲سال زوده 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من بچه های داداشم ۳ سال اختلاف دارند و با هم خیلی خوب هستند  ولی خواهر دوستم ۱ سال اختلاف داشت ...

منم اگه بعد دوسالگی پسرم اقدام منم و ان شاء الله باردار بشم میشه 3 سال فاصله ولی باز به خاطر استخدامی نمیدونم چه کنم کاش یکی بود در این مورد اطلاعات بده بهم

منم اگه بعد دوسالگی پسرم اقدام منم و ان شاء الله باردار بشم میشه 3 سال فاصله ولی باز به خاطر استخدام ...

من بودم اموزگاری رو ترجیح میدادم.

بالاخره اون یه تایم‌طلایی داره ولی بچه رو میشه بعدا هم اورد.یه مادر مستقل خیلی بهتره واسه بچه.