2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام از کارما بگم که امروز متوجه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 22 پست
برادرتون چه مرد بامعرفتی هستن. من هم شاغلم هم درس خوندم خانوادمم سطح بالان ساکن منطقه مرفه نشین ...

دختر بیماری ریه داشت غش میکرد و کلا روحیشم داغون بود پدرشم یه سرهنگ معتاد بود که دخترش رو بخاطر پول زیر خواب میکرد. ماذرشم پول پرست بود و کلا دختره بعد ازدواج تمبتونست رابطه داشته باشه بخاطر بیماریش اما داداش کارگر من واسش میمیرد موقعی که خواست بره خواستگاری گفت من با دوست خانوادگیمون نامزد کردم دیگه رابطه ای بین منو تو نیست داداش من التماس کرد کلی زنگ زد که اون فقط فوت میکرد بعد هم از همه جا بلاکش کرد و داداشم گفت عیب ندارد شاید اون بیماری این رو خوب کرد و امیدوارم هر جا هست خشبخت باشه 

بماند که داداش من بهترین وسایلش رو فروخت بره به دیدنش و روحیش رو خوب کرد و باهم میرفتن بیرون همچی براش می‌خرید و همیشه حالش رو میپرسید. 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام

زیلابی هستی هنوز تو سایت

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
سلامزیلابی هستی هنوز تو سایت

جانم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
جانم

سلام عزیزم

خوبین

من فک کنم‌نظرتو توی تاپیک جادوی سیاه دیدم

چیزی دراین باره میدونید حالم داغونه دارم جون میدم دیگه نطمئنم هستم

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
جانم

میتونم ازت سوالی بپرسم

میتونم ازت سوالی بپرسم

بفرماگلم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
سلام عزیزمخوبینمن فک کنم‌نظرتو توی تاپیک جادوی سیاه دیدمچیزی دراین باره میدونید حالم داغونه دارم جون ...

اطلاعات دارین عزیزم